erja Posted November 11, 2009 Share Posted November 11, 2009 od kilku nocy mam powtazajacy sie sen ,maly szczeniak zawsze na wpol zywy ,najczesciej lekko podtopiony ,niewiem co otym myslec ,pomocy:_smutny: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sephira Posted November 12, 2009 Share Posted November 12, 2009 erja, opisz sen dokładniej. Jaką Ty odgrywasz tam rolę? W jakim miejscu dzieje się akcja snu? Każdy szczegół może być istotny. Link to comment Share on other sites More sharing options...
erja Posted November 20, 2009 Author Share Posted November 20, 2009 ostatni-jestem na podwórku jakby u mojego wujka ale nie do końca, babcia jest ze mną, na beczce jest szczeniak zanurzony pyskiem w wodzie chcę go ratować ale słyszę głos wujka ze on jest podtruty i nie ma szans na uratowanie Praktycznie zawsze jest w śnie babcia ze mną i dzieje się to tak jakby w domu wujostwa, babcia u nich mieszka A pierwszy sen był ze jadę z babcią pociągiem i mamy dużego pięknego psa który w pewnym momencie znika te dwa sny najbardziej zapamiętałam reszta mi się miesza Dzięki Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts