maagda131 Posted November 12, 2009 Share Posted November 12, 2009 Witam, bardzo proszę o interpretacje snu... śniło mi się, że wraz ze znajomymi chcieliśmy podarować koleżance(która faktycznie niebawem ma urodziny - 20.11.) trumnę na urodziny, w środku umieściliśmy plastikową postać człowieka...raczej płci męskiej... Czy to ma jakieś znaczenie? Sen wydawał się być bardzo realny... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sephira Posted November 12, 2009 Share Posted November 12, 2009 maagda131, a jakie masz na co dzień relacje z tą koleżanką? Może podarowanie trumny oznacza, że według Ciebie koleżanka powinna zapomnieć o czymś/o kimś... Jakiś zawód miłosny przeżyła? Link to comment Share on other sites More sharing options...
maagda131 Posted November 14, 2009 Author Share Posted November 14, 2009 To jest moja bardzo dobra koleżanka, mieszkałyśmy razem dwa lata, a w tym roku ona przeprowadziła się do swojego chłopaka, na moje oko są szczęśliwi... a prawdę mówiąc to ja przeżyłam ogromny zawód miłosny, ale chyba już znalazłam swój sposób na to, żeby o tym zapomnieć, choć wiadomo nie jest to łatwe...a sen z trumnami powtórzył się dzisiejszej nocy, lecz tym razem w trumnach widziałam moje obie babcie...W śnie walczyłam o to aby żadna z nich nie umarła i nie trafiła do trumny, ale nie udało mi się. Jak sie obudzilam do oby babć zadzwoniłam, żyją i mają się dobrze. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts