Skocz do zawartości

Co dalej?;p

SlimBielany

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam. Od jakiegos czasu probuje osiagnac OOBE. Naczytalem sie dziesiatki stron o metodach itd.. Wyglada to u mnie w ten sposob: wspomagam sie muzyka typu hemi sync, czy jakies alfa synchro theta albo lucid dreams with wolves. Mam troche utworow wprowadzajacych mozg w stan alfa, theta lub delta. Przyznam ze pomaga bardzo, bo wtedy czuje sie odpezony, nie slysze dzwiekow zewnetrznych ktore by mnie rozpraszaly itd.. No ale wlasnie, z czasem (ok7-10min) staje sie na tyle odprezony ze nie mam praktycznie czucia w ciele. Czytalem gdzies tu na forum ze nijak sie to ma do oobe. U mnie wyglada to tak ze z czasem trace tio czucie, zaczyna mi szybciej bic serce, pojawiaja sie jasne swiatla pod powiekami.. Aby skupic mysl na jednym licze sobie w glowie powoli od 100 do 1. Tez bardzo pomaga.. No ale po osiagnieciu tego stanu gdzie nie mam czucia w ciele, jasne plamy przed oczami i szybkim biciem serca nie dzialo sie nic wiecej. Ze dwa razy odczulem tylko cos jakbym bardzo szybko spadal w dol i wczoraj pierwszy raz w zyciu mialem cos takiego ze glowa jakby zaczela mi sama sie trzasc (wibrowac?). Ale to mnie przestraszylo i sie podnioslem z lozka;p Nie wiem jak dalej to ciagnac. Czy ten brak czucia w ciele to dobra droga? Czy tez to nijak sie ma do oobe?

Pzdr

Napisano

Ja Ci powiem tak PO czym poznac ze zaraz bedzie ooobe :

Lezysz i najlepiej troche przysnać ale tlyko tak troszke i wtedy mi sie robia takie prądy w glowie przez całe ciało mnie przeszywa takie cos na boki . Jak by mna szarpało od srodka . Ale podstawowa sprawa swiadczaca o tym ze zaraz bedzie OOBE to sa te prądy w glowie to słychac i czuc normlanei cała elektrownie w glowie . Jak sie juz to ma to jest krok przed OOBE . Wtedy ja robie tak : albo metoda liny , albo czuje sie bardzo lekki i wyobrazam sobie jak wychodze przez glowe . A najczesciej to sie hustam na boki i wkoncu za ktorym huśtnieciem sie odrywam i wisze w powieetrzu w pokoju :D . Ale wiesz co ja Ci podam inna metode na projekcje astralna taka ktora sam doszedłem do tego ze teraz mam czesto projekcje . Po pierwsze to musisz miec rozwiniete czakry , poczytaj o tym . Ja se kupilem kamienie szlachetne ( jeden jest za 8 zt) i czesto medytowałem nakładajac je na czakry . Jak juz uważasz ze masz rozwiniete czakry to musisz zyc tym . Zyc tym tematem , zeby to Ci non stop siedzialo w glowie ( musisz tego chciec tak naprawde a nie tylko po to zeby zobaczyc jak to jest ) to musi byc bardzo silne pragnienei . No i sprawa polega na tym ze idziesz spac , budzisz sie 4-6 rano idziesz sie napic np i kladziesz sie do lozka spowrotem no i tu juz niestety trzeba miec szczescie . Ja mialem tak : gdy sie obudze o tej 4-6 rano nie umiem juz dalej zasnac no nie idzie totalnie . Wtedy wiem ze juz bede mial 100% projekcje , wtedy sobie normlanei leze i czekam i tak moze po 1 h lezenia ( bo przeciez nie umiem zasnac) zaczyanaj mi sie robic te prady w glowie wtedy sie obracam na plecy i czekam , potem sie odrywam metodami ktore opisalem wczesniej i tyle :D . PS . bardzo czesto ja sie sam budzilem np bedac gdzies na piwie a troche popilem i po alkoholu ja sie budze nad ranem i nie umiem zasnac wtedy miaelm najwiecej projekcji . Wiem ze pisze bardzo zawile ale jak chcesz to napisz do mnei na gg to Ci pomoge . 12803625