Skocz do zawartości

Mycie pięt szczoteczką

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Miałam sen, że jestem z ciotką na wakacjach, kuzynką i koleżanką ciotki (nie znam jej na prawdę). Wzięłam szczoteczkę do zębów tej koleżanki, usiadłam na taborecie i zaczęłam myć sobie pięty wodą z mydłem... Stopy i pięty na nich śniły mi się wyraźnie.

Napisano

dla mnie jest to tak jakbys dala komus do zrozumienia, ze jego osobiste sprawy, problemy (z ktorymi byc moze do Ciebie przyszedl) w ogole Cie nie interesuja, masz je "w glebokim powazaniu" i niech ten ktos spada... i to szybko

nie wiem czy odnajdujesz podobna sytuacje w zyciu?

Napisano

a mi sie pięta kojarzy ze słabością(twoja podświadomość mogła sie posłużyć symbolem pięty ahillesowej)i to że ją dokładnie szorujesz dla mnie oznacza próbę poradzenia sobie z tą słabością...stopy a co za tym chodzenie mogą oznaczać przygotowanie się do drogi.to taki mój pomysł

Napisano

zamiast dopisywac sie pod swoim postem, mozesz ten poprzedni po prostu edytowac -> Edycja - a ten skasowac, w ten sposob nie tworzymy niepotrzebnych postow

Napisano
dla mnie jest to tak jakbys dala komus do zrozumienia, ze jego osobiste sprawy, problemy (z ktorymi byc moze do Ciebie przyszedl) w ogole Cie nie interesuja, masz je "w glebokim powazaniu" i niech ten ktos spada... i to szybko

nie wiem czy odnajdujesz podobna sytuacje w zyciu?

Jestme osobą bardzo emocjonalną, zwykle przejmowałam się problemami innych. Rok temu stała się rzecz o którę mam trochę pretensję do ciotki i kuzynki, że nie wstawiły się za mną, co spowodowało duże zmiany w moim życiu. Teraz faktycznie jest trochę tak, że ich sprawy przestały mnie obchodzić...

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...