Administrator Marcin Posted February 21, 2006 Administrator Share Posted February 21, 2006 Dyskusja na temat osob urodzonych 19 kwietnia : Pragnie gorąco uzyskać uznanie powszechne i stara się nic takiego nie czynić co mogłoby mu zaszkodzić poważniej w opinii publicznej. Umiejętnie zyskuje sobie zwolenników; ożywia go wola osiągnięcia jak największej potęgi. Nie znosi on żadnego skrępowania, pragnie odrzucić wszelkie ograniczenia i dąży zawsze do wolności - ale zbyt niezależny i władczy - co odstrasza od niego bliższych przyjaciół, a także i kolegów. Trzeba dodać, że usposobienie jego jest dość wojownicze. Ożywia go tak gorąco pożądanie zmian, nowości i nowego otoczenia - że opanowanie tego przychodzi mu z trudnością. Toteż w życiu tak urodzonego człowieka mają miejsce nierzadko rozstania z osobami bliskimi, rozwody lub rozejścia się z osobą kochaną. W ogóle w miłości tak urodzony człowiek nie jest przyjemny - nie ma bowiem zbyt wielkiej skłonności do wierności, ani do lojalności w uczuciach. Odznacza się jednak swymi zdolnościami umysłowymi, a jest przy tym dowcipny. Zainteresowania jego są dość wszechstronne; interesuje się także doświadczeniami naukowymi i pragnąłby przeniknąć tajemnice przyrody. Dążąc do postępu - chce poznać to co najnowsze i pragnie zostać propagatorem i obrońcą nowych idei. Umysł jego jest władczy, niezależny, wyniosły - pragnie sprawować rządy nad innymi ludźmi i wywierać wpływ swój na nich. Posiada dar wymowy. Gdy raz się na coś zdecyduje - nie da sobie tego łatwo wyperswadować - gdyż jego wiara w siebie jest bardzo silna. Zycie jego wypełnia praca i wysiłek. Sam walczy o swą sprawę i sam stać musi w życiu, pomoc bowiem innych na jaką mógłby liczyć - będzie tylko bardzo niewielka. Co mu grozi. Upadek z dobrego stanowiska życiowego lub przewroty losu spowodowane przez kobietę. Wstrząśnienia te mogą być tak silne, iż nawet utracić może majątek. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jadore Posted January 31, 2010 Share Posted January 31, 2010 a już myślałam że tej daty nie będzie. Niestety prawie w ogóle się ze mną nie zgadza Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mila88423 Posted February 5, 2010 Share Posted February 5, 2010 ja się urodziłam 19 kwietnia:) wszystko co tu jest napisane do mnie pasuje:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pletwa Posted March 15, 2010 Share Posted March 15, 2010 Też się urodziłem tego dnia no i może tam trochę się zgadza Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kruszyna15 Posted March 31, 2010 Share Posted March 31, 2010 Zgadza się na maxa. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
werona Posted September 23, 2010 Share Posted September 23, 2010 Mają zakodowane silne dążenie do posiadania. Wielkie zdolności umysłowe i wszechstronne zainteresowania to ich główne atuty. Posiadają mocną wiarę we własne możliwości i są przekonani, że ich przeznaczeniem jest odegranie w życiu niepośledniej roli. Wspomaga ich w tym ogromna ambicja. Oprócz cech intelektualnych odznaczają się też dużą pracowitością. Niestety, zbyt szybko zmieniają poglądy, oceny i koncepcje. Również w uczuciach nie są stali ani wierni. Ich wewnętrzny spokój jest zbyt skażony żądzą posiadania. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Neferites Posted January 7, 2013 Share Posted January 7, 2013 Zgadza się wszystko poza brakiem wierności i niestałością w uczuciach - to u mnie jest akurat na pierwszym miejscu. Reszta wypisz wymaluj mój charakter. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ziqu Posted April 17, 2017 Share Posted April 17, 2017 Czysta prawda Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts