zania7612 Napisano 13 Listopada 2009 Napisano 13 Listopada 2009 (edytowane) moj maz zostawil mnie z dwojka dzieci, odszedl do innej. Po dłuzszym czasie spotkalam faceta ktory pomogl mi wyjśc z dołka i duzo mi pomaga. Ale tez ma skomplikowana sytuacje rodzinna podobna do mojej. Snilo mi sie ostatnio ze przyszedl do mnie i powiedzial ze musi mi cos dac , po czym wyjmuje pierscionek z pudelka, ale gdy sie zblizyłam zobaczyłam ze to moja stara obraczka z mojego byłego małzeństwa. Co to ma oznaczac, az sie boje! prosze o interpretacje Edytowane 13 Listopada 2009 przez zania7612
Sephira Napisano 13 Listopada 2009 Napisano 13 Listopada 2009 zania7612, bardzo proszę abyś zamieszczała posty zgodnie z regulaminem i nie powielała ich, na pewno nie przespieszy to interpretacji. Jeśli ktoś dostarcza niepotrzebnej pracy moderatorom przy przenoszeniu i kasowanie powielonych postów, zwykle dłużej czeka.
Gość winteer Napisano 15 Listopada 2009 Napisano 15 Listopada 2009 zania7612 Nic nie napisałas o swojej obecnej sytuacji - czy jesteś w związku czy nie. Myślę że ta obraczka może odzwierciedlać Twoje obawy odnośnie powielania tych samych schematów postępowania w kolejnych związkach
zania7612 Napisano 15 Listopada 2009 Autor Napisano 15 Listopada 2009 Jestem z kims ale nie mieszkamy razem, przynajmniej narazie jest to nie mozliwe.Moze faktycznie czegos sie boje ,ze znowu moge przechodzic to samo
Rekomendowane odpowiedzi