Tifere Napisano 13 Listopada 2009 Napisano 13 Listopada 2009 Witam, Znalazłam się na tym portalu przypadkowo, chciałabym bardzo prosić kogoś o interpretację o ile jest to możliwe i z góry dziękuję. Kilka dni temu śniło mi się, że jestem w ciąży duży śliczny brzuszek, pięknie przygotowany pokój dla dziecka, wchodzę do pokoju a w środku w łóżeczku leżą trojaczki, bardzo się cieszę i jednocześnie złoszczę, bo mąż kupił tylko jedno łóżeczko, dzieci są śliczne, leżą w jednym łóżeczku i jest im ciasno, podchodzę biorę jedno z nich w ramiona a ono spada mi za łóżeczko... obudziłam się. Dzisiaj rozmawiałam z mamą, która powiedziała mi, że to nic dobrego, że jej śniło się w czasie ciąży niemowlę, którego nie mogła nakarmić i dziecko zmarło przy porodzie. Martwię się, nie planujemy z mężem dzieci w najbliższym czasie. Czy niemowlęta to kłopoty? Pozdrawiam i dziękuję za każdą pomoc.
Sephira Napisano 15 Listopada 2009 Napisano 15 Listopada 2009 Tifere, nie, niemowlęta to nie kłopoty ale wiele zależy od tego jakie w Tobie osobiście budzą skojarzenia. Dzieciaczki interpretowane są zwykle jako pojawiające się nowości. Z Twojego snu wynika, że dostaliście więcej niż planowaliście, niż na ile byliście przygotowani. Sytuacja może wydawać się z początku niewygodna, jednak należy uważać, aby biorąc sprawy we własne ręce (podniesienie dziecka) przypadkowo czegoś nie zepsuć (upuszczenie niemowlęcia). Pamiętaj że "dobrymi chęciami piekło jest wybrukowane" i łatwo coś sknocić pomimo szczerych intencji, a widać w Tobie spory zapał do działania Pozdrawiam.
Rekomendowane odpowiedzi