Skocz do zawartości

nauczycielka w różnych sytuacjach

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam wszystkich.

Zastanawiam się co mogą oznaczać moje sny. Otóż od pewnego czasu śni mi się moja nauczycielka, nawiasem mówiąc bardzo ją lubię i muszę powiedzieć, że ma na mnie znaczący wpływ. Wracając do snów to od jakiegoś czasu śni mi się owa nauczycielka w różnych miejscach, w których normalnie na pewno bym jej nie spotkała. Kilka razy śniła mi się w moim domu (nawet dzisiaj) co jest absolutnie niemożliwe. Śniła mi się, że byłyśmy razem w kościele, u mnie w domu a raz nawet, że ją pocieszałam. Realia są takie, że w szkole zachowujemy się normalnie, nie plotkujemy na każdej przerwie, czasami po lekcji pożartujemy. Gdyby to miało w czymś pomóc to dodam, że chodzę do liceum, co niektórzy uważają, że jesteśmy do siebie podobne zarówno zewnętrznie jak i w cechach charakteru.

P.S. Przedwczoraj śniło mi się, że ona była chora, potem ja się dowiedziałam, że też jestem chora na to samo co ona.:_smutny:

Bardzo proszę kogoś, żeby mi wytłumaczył co to wszystko może oznaczać.

Napisano

Fides

Nie wiem czy w dobrym kierunku idę ale mysle że sie z nia w jakiś sposób identyfikujesz, mozliwe że jest ona dla Ciebie wzorem do naśladowania lub nawet autorytetem - być może dlatego Ci sie ona śni.

Jesli Ci to w czymś pomoze, to mnie również często śnią sie ludzie dla mnie ważni

Napisano

Winteer w pewnym sensie masz rację. Nie pomyślałam szczerze mówiąc o tym w taki sposób. Coś w tym jest, że ta kobieta jest ważna i muszę przyznać, że faktycznie stała się dla mnie autorytetem. W każdym bądź razie na początku, kiedy ją poznałam z całego serca ją nienawidziłam. Tylko skąd w moich snach takie dziwne sytuacje.

Napisano

Bo widzisz, pewne przekazy podświadomosci są niejako zaszyfrowane.. na szczęście w taki sposób że odbywa się to na zasadie osobistych skojarzeń i symboli... to dlatego korzystanie z ogólnodostepnych senników mija sie z celem ponieważ trzeba wziąć pod uwagę inwidualne znaczenia

np. piłka - zwykle kojarzona z rozrywką, grą towarzyską lub widowiskiem sportowym.. ale dla zawodowego piłkarza może mieć takie znaczenia jak poprostu narzędzie "pracy"

Więc z tymi dziwnymi sytuacjami ze snu może być podobnie

Napisano

Hmm trochę to zagmatwane. Dosyć dziwne, bo wcześniej miałam taka nauczycielkę dzięki której zrozumiałam wiele rzeczy i właściwie to pod jej wpływem podjęłam kilka ważnych decyzji, których nie żałuję, w każdym bądź razie nigdy mi się nie śniła a przynajmniej tak często. Aż tu taka odmiana. Muszę przyznać, że w pewnym momencie zaczęłam się zastanawiać czy ja jestem normalna.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...