Neko-chan Posted November 14, 2009 Share Posted November 14, 2009 No więc mam sen, które chciałabym dokładnie zinterpretować ^^ Mój: (przy okazji, mam 12 lat) Najpierw śniło mi się, że mój dom zamienił się w wielki zamek, ponury. Potem niewiadomo jak znalazłam się na ulicy naprzeciwko, przez którą często wracam do domu i rozmawiałam z wiedźmą (to pewnie za dużo oglądania anime) , która przybrała postać Christiny Aguilery. Potem niewiadomo jak byłam w wielkim tłumie ludzi i obserwowałam jakiś koncert byłej wokalistki Blue Cafe na podwórku przed pobliskim blokiem. Potem przez resztę snu staram się zdobyć jej autograf, w towarzystwie mojego kolegi z klasy (też sąsiada) i przyjaciela. W pewnym momencie wchodzimy do bloku, przyjaciel mówi coś, co mnie wkurzyło (nie pamiętam co to było) i zaczyna uciekac, wspinajac sie na schody, a ja za nim. Koniec ^^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Agor-ia Posted November 14, 2009 Share Posted November 14, 2009 Neko-chan (swoja droga, Twoj nick-kawaii ^^) Szczerze mowiac, nie mam pomyslu na Twoj sen jako calosc,lekkie poplatanie . Dom zamieniajacy sie w ponury zamek- jakies problemy rodzinne moze? W Twoim wieku roznie bywa z relacjami w domu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts