Maya123 Posted November 14, 2009 Share Posted November 14, 2009 (edited) Snilam nasze stare mieszkanie, zapukal do niego moj pierwszy chlopak (z wieku 16 lat), wszedl powiedzial, ze przyszedl po ksiazke, ktora mi kiedys pozyczyl, zaprosilam go do srodka, usiadl w sypialni, na duzym lozku, szukalam ksiazki- powiedzil, ze jest taka jasna z aniolek na okladce, jak znalazlam ja, okazalo sie ze jest podarta, ze sie rozpada- powiedzial, ze nie szkodzi i zebym podala klej... zapytal o kawe... poszlam do kuchni, gdzie zobaczylam moja niezyjaca juz mame, zmywala naczynia, szukalam kawy, zapytalam o to mame, mama mi wskazala miejsce w ktorym znajde kawe, chcialam isc z powrotem do sypialni, i ujrzalam go bioracego prysznic, widzialam go tylem... wiecej nic niepamietam... Czy to moze miec jakies znaczenie? Edited November 14, 2009 by Maya123 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maya123 Posted November 14, 2009 Author Share Posted November 14, 2009 czy ktos moglby mi pomoc w interpretacji powyzszej tresci? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Victoria25 Posted January 22, 2010 Share Posted January 22, 2010 Nie bardzo wiem , ale wydaje mi sie ze to cyba raczej przykry i niezbyt dobry sen, skoro sni Ci sie T woja niezyjaca juz mama. Jestem osobiscie w takiej samej sytuacji, czesto bardzo sni mi sie moja mama ktora nie zyje juz od ponad 13-stu lat, i mimo to ze jestem zawsze swiadoma w moim snie ze mamy juz nie ma to i tak jestem szczesliwa ze widze jej twarz przynajmniej w moich snach. A z drugiej strony, dobrze wiem ze to tylko sen i jak sie budze to bardzo dziwnie sie z tym czuje, czasem nawet zle. Wiec chyba raczej nie moge ^pomoc Ci zinterpretowac tego snu, ale przynajmniej moge sie z Toba podzielic moimi doswiadczeniami. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maya123 Posted January 22, 2010 Author Share Posted January 22, 2010 WIesz, ze ja sie czuje bardzo podobnie... bardzo rzadko sni mi sie mama... ale za kazdym razem jak sie budze, jestem taka jakas szczesliwasza... tak milo ja czasem widziec, chociaz we snie... Calkowicie Cie rozumiem w tej kwestii.. mam bardzo podobnie... Tak czy inaczej Bardzo dziekuje ze mi odpowiedzialas.... Przykro mi z powodu Twojej mamy.... wiem jak to jest stracic ja w tak mlodym wieku... Zycze powodzenia we wszystkim, i raz jeszcze dziekuje!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Vanilia22 Posted January 22, 2010 Share Posted January 22, 2010 Witaj Maya Wiesz ten sen ma kilka aspektów, które chciała bym poruszyć. Jest to osobisty sen wyrażający coś co w sobie chyba kryjesz bo takie jest moje odczucie. 1. Stare mieszkanie i chłopak, z którym kiedyś byłaś. Zapytaj siebie jakie emocje w Tobie wywołuje jego obraz. Cierpienie? Coś o czym chcesz zapomnieć? Stare mieszkanie dla mnie oznacza jakieś nieprzyjemności, coś co będzie wywoływać smutek a ten chłopak jest powiedzmy ucieleśnieniem tego cierpienia (przyjmuję to za tezę bo to niekoniecznie może odnieść się do niego) Pomyśl nad swoimi emocjami. Co wywołuje w tobie taki stan. 2. Przychodzi do Ciebie i czegoś chce, w tym przypadku to widze jakąs chęć powrotu do przeszłości ale okazuje się, że książka sie rozpada. Nie ma tu do czego wracać i ty jesteś tego świadoma. 3. Twoją mamę widzę jako ostrzeżenie. Nie wiem dlaczego ale wydaje mi się, że to ma związek z tą sytuacją. bądź ostrożna:) Jeśli masz jakieś wątpliwości pytaj:) Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Victoria25 Posted January 23, 2010 Share Posted January 23, 2010 I ja rowniez DZIEKUJE, bo na prawde nie pomyslalabym, ze ktokolwiek mi odpowie!! A wiec tym bardziej dziekuje! Kiedys ta ZIEMIA nie bedzie istniec, ale nasze wspomnienia na pewno przetrwaja, wierze w to. I dziekuje jeszcze raz Maya123;)) I BUZKA Maya123:** Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts