Skocz do zawartości

dziwny sen/ prośba o tłumaczenie

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Monique6
Napisano

Hej, mam prośbę mógłby mi ktoś wytłumaczyć te sny :

jestem gdzieś na ulicy, nie pamiętam już dokładnie gdzie i naglę widzę dziewczynę/kobietę w bluzie z kapturem. wiem, że ja znam, ale nie wiem skąd . :/ podchodzę do niej, patrzę a ona ma kaptur na głowie, proszę, żeby go ściągnęła i nagle widzę, a ona ma pół twarzy obdarte/poparzone (nie wiem dokładnie), dość mocno leci jej z tej rany krew. patrzymy na siebie, prosto w oczy....

i tu się sen urywa, bo się obudziłam.

Śniło mi się to tylko raz, ale to było dość przerażające

i 2 sen(tylko się nie śmiejcie, bo jest trochę dziwny):

Śniło mi się, że na mojej ulicy wybuchł pożar, ale taki ogromny, który ciężko było ugasić :/ Kiedy już przyjechała straż i odkręcała zawory hydrantu (ktory znajduje się obok domu moich sąsiadów),t o zamiast wody wytrysnęła z niego lawa i wtedy zapanowała panika, wszyscy krzyczeli a ja stałam na zmianę na ulicy i przy oknie w pokoju i patrzyłam na to wszystko, nie mogąc się ruszyć.

Śniło mi się to 2 razy pod rząd i nie było to zbyt przyjemne

To jak: pomorze mi ktoś wytłumaczyć te sny? proszę:icon_smile2:

Napisano

Monique6, coś mi mówi, że pierwszy sen może być sygnałem do przyjrzenia się samej sobie. Twarz symbolizuje to jak pokazujemy siebie innym. Może tkwią w Tobie dwie natury, z czego jednej się wstydzisz (zasłaniasz kapturem)?

Drugi sen odnosi się prawdopodobnie do sytuacji, w której jesteś tylko obserwatorem pewnych wydarzeń, które bezpośrednio Ciebie nie dotyczą (może twoich bliskich, znajomych?) i jest to na zasadzie nieintencjonalnego "dolewania oliwy do ognia" przez kogoś, kto z założenia miał w tej sytuacji pomóc.

Może Ty szukasz rozwiązania, patrzysz na sprawę z różnych punktów widzenia (raz patrzysz z ulicy a raz z okna), ale czujesz, ze osobiście nic nie możesz zrobić (stąd niemożność ruszania się).

Pozdrawiam.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...