myszka1992 Posted November 15, 2009 Share Posted November 15, 2009 otóż snił mi sie chlopak z którym sie spotykam,.. i do którego coś czuję... jestesmy juz dosc blisko ze soba... a snilo mi sie ze sie spotkalismy tak jak zwykle... on przyjechal do mnie, siedzielismy tak jak na kazdym spotkaniu i on nagle pocałowal mnie i powiedzial ze mnie kocha..... bylam w tym snie taka szczesliwa... a jeszcze wczesniej w tym snie pisal mi smsy ze mnie kocha.... co to moze oznaczac? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest winteer Posted November 15, 2009 Share Posted November 15, 2009 myszka1992 To może oznaczać uwidocznienie i wieksze zaakcentowanie Twoich pragnień odnośnie bliższego kontaktu z tym chłopakiem Link to comment Share on other sites More sharing options...
myszka1992 Posted November 15, 2009 Author Share Posted November 15, 2009 tylko ze ja jestem juz z nim dosc blisko... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bastetman Posted November 15, 2009 Share Posted November 15, 2009 Twój sen mówi o Twoim aktualnym marzeniu,którego się boisz/wstydzisz spełnić ... mimo, że wystarczy otworzyć buzie i powiedzieć "Kocham" ... ale Ty się boisz, że odrzuci ... Przepraszam bardzo, ale przecież widać że oboje się kochacie ... więc po co się tak "czaicie" ? Zapewniam Cię, że nie odrzuci Niedługo będzie bliżej Ciebie, więc masz okazje by mu wyznać miłość ... chyba, że on Cię wyprzedzi Nie ma sensu "dusić" w sobie uczuć ... Jesteśmy istotami uczuciowymi/emocjonalnymi i nie powinniśmy się tego wstydzić... PS:Znam osobiście myszkę, dlatego wiem więcej na ten temat Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest winteer Posted November 15, 2009 Share Posted November 15, 2009 A my miałysmy okazje porozmawiać prawie prywatnie - więc pamietaj o tym co Ci napisałam. Bastetman - daj im trochę czasu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts