Administrator Marcin Posted February 21, 2006 Administrator Share Posted February 21, 2006 Dyskusja na temat osob urodzonych 5 maja : Jego zdolności są dość wszechstronne i mogą dać doskonałe rezultaty w dziedzinie nauki lub filozofii. Trzeba jednak dodać, że pod względem artystycznym również jest utalentowany. Oprócz zamiłowania do poważnych studiów, okazuje dużo intuicji i dobrego smaku. Tam, gdzie inni gubią się w ciemnościach - on jasno widzi swą drogę - dzięki potędze wewnętrznej, jaka go ożywia. Zadziwiające są jego zdolności oraz możliwości ich realizacji praktycznych. Rozwijając się stopniowo, z wiekiem może osiągnąć dużą mądrość. 2 zamiłowaniem studiuje przyrodę i bada jej życie. Ożywia go głębokie poczucie religijne, okazuje przy tym wszechstronne zainteresowania i sympatie, budząc również sympatie swego otoczenia. Jest dość szczodry. Dzięki swej intuicji przenika ukryte prawa przyrody i odkrywa jej tajemnice. Motywy jego czynów wypływają z jego mocnej indywidualności i nie zawsze są rozumiane przez otoczenie. Wierzy on mocno w siebie i w swe zdolności, a wykazuje przy tym pewną skłonność do samotności i wyodrębniania się od innych ludzi. Mimo to przeważnie jest otoczony przyjaciółmi. Chociaż sam nie szuka nikogo - jest poszukiwany przez innych. Wady tych urodzin. Nierzadko jest wymagający i władczy, a w swych wymaganiach potrafi być egoistyczny, oczekując na przysługi ze strony innych ludzi. O ile nie jest rozwinięty moralnie - to żonie jego nie ma czego zazdrościć: jest bowiem w równym stopniu pasjonatem, jak i kapryśnym. Co dzisiaj mu się bardzo podoba - jutro może zostać odrzucone całkowicie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
aneta9560 Posted June 3, 2009 Share Posted June 3, 2009 mój mąż urodził się tego dnia i wszystko pasuje Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ewa0505 Posted February 15, 2010 Share Posted February 15, 2010 Ja urodziłam się 5 maja i muszę powiedzieć, że wiele sie zgadza. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ewuunka Posted April 23, 2010 Share Posted April 23, 2010 Ja też ale mało co się zgadza Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpgasca Posted June 22, 2010 Share Posted June 22, 2010 no coz prawie ,cala ja Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nemeo Posted September 12, 2010 Share Posted September 12, 2010 sporo się zgadza Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
werona Posted September 23, 2010 Share Posted September 23, 2010 Posiadają silną osobowość i bogate życie wewnętrzne. Są przy tym wszechstronnie uzdolnieni i mają bardzo rozwiniętą intuicję. Cechy te powodują, że przez życie idą twardo i nie mają zrozumienia dla osób o miękkim charakterze. Bywają zbyt egoistyczni, aby poświęcać się dla innych. Uważają, że każdy jest kowalem własnego losu. Lubią dominować w otoczeniu. Mimo zewnętrznej pewności siebie miewają wątpliwości i często pod ich wpływem zmieniają swoje poglądy, oceny, a nawet i uczucia. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts