IceQueen Posted November 17, 2009 Share Posted November 17, 2009 Witam:) Wiec sniło mi sie moje wesele ,drugie wesele z moim eks mezem,byłam w ciazy,miałam ta sama sukienke co na moim prawdziwym weselu.duzo tanczyłam ale byłam nieszczesliwa bo sie bałam ze znowu to małzenstwo bedzie koszmarem.Na domiar złego kelnerka na tym weselu miała byc moja kolezanka ktora sie nie pojawiła,poniewaz wolała randtkowac ze swwoim chłopakie. prosze o pomoc w interpretacji Link to comment Share on other sites More sharing options...
IceQueen Posted November 18, 2009 Author Share Posted November 18, 2009 Witam:)Wiec sniło mi sie moje wesele ,drugie wesele z moim eks mezem,byłam w ciazy,miałam ta sama sukienke co na moim prawdziwym weselu.duzo tanczyłam ale byłam nieszczesliwa bo sie bałam ze znowu to małzenstwo bedzie koszmarem.Na domiar złego kelnerka na tym weselu miała byc moja kolezanka ktora sie nie pojawiła,poniewaz wolała randtkowac ze swwoim chłopakie. prosze o pomoc w interpretacji Dzis miałam podobny sen... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts