erja Posted November 17, 2009 Share Posted November 17, 2009 Proszę o wyjaśnienie Jestem jakby w swoim domu za oknem ulewa że nic nie widać podchodzę do okna i widzę że moja chrzestna zamiata deszcz z ogrodu i już jak bym była u niej w domu, stopniowo zaczyna przeciekać dach, a ja łapię mojego brata ,bo chce koniecznie wyjść na dwór Właściwie to męczy mnie ta okropna ulewa zalewająca dom Proszę o wyjaśnienie:dostal_na: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sephira Posted November 17, 2009 Share Posted November 17, 2009 Dlaczego chcesz koniecznie wyjść na dwór? Może ostatnio "zalewają" Cię jakieś emocje, które chciałabyś uwolnić? Link to comment Share on other sites More sharing options...
peggybrown Posted November 17, 2009 Share Posted November 17, 2009 Coś zdecydowanie Cie przytłacza,i pojawiło sie to w postaci ulewy ,deszczu w Twoim śnie ........cos sie wkradło do Twojego wnętrza i Cię przytłacza.......dom jest symbolem Twojego wnetzra ....może w rzeczywistości sprawa ,która Cie męczy dotyczy również brata........lub ogólnie rodzinnych spraw??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts