Gość Jaga_Wiedzma Napisano 18 Listopada 2009 Napisano 18 Listopada 2009 Dla zainteresowanych tematyką kablistyczną, oraz dla tych, ktorzy chcą się czegos o kabale dowiedzieć mam takie o to linki: KABAŁA - Mistyka Żydowska, Chasydzi, Cadycy i Sefiroty Kabała, Kabbalah - Instytut Studiów i Badań Kabały - Bnei Baruch | www.kabbala.com.pl Cytuj
Regis_ Napisano 18 Listopada 2009 Napisano 18 Listopada 2009 Ja szczególnie Polecam ten drugi link Jedna z najlepszych stronek o kabale które zdołałam zobaczyć. Na sam początek proponuję poświęcić 15-20 min. na krótką książeczkę z pozoru dla dzieci, bo w końcu my jesteśmy jak małe, niczego nieświadome dzieci (tylko szkoda że nie niewinne...): http://www.kabbalah.info/polakab/klipy/na_zawsze_razem.pdf I zastanowić się nad przesłaniem!!! Cytuj
Gość Jaga_Wiedzma Napisano 18 Listopada 2009 Napisano 18 Listopada 2009 Właśnie dziś się za nią zabieram. dzięki Sethi Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi