jenii Posted November 18, 2009 Share Posted November 18, 2009 Wprowadzenie najpierw do osoby ktora byla w moim snie: Od pare lat zakochana jestm w pewnym chlopaku , zawsze cos pomiedzy nami bylo ale nigdy nie powiiedzielismy o tym glosno tylko znajomi na obkolo nam dogadywali az do dzisiaj i moe ze strachu przed odrzuceniem i teraz niepewnoscia ucuzc boimy sie cos wyzna. Snilo mi sie dzisiaj ze widzialam go jak bral slub z inna dziewczyna .jak sie szykowala do tego slubu dzien przed, ze nie byl szczesliwy i bral ten slub bo ta dziewczyna byla juz w ciazy i jakby rodzice go zmuszali do tego. i bardzo sie patrzyl na mnie przed wyjsciem do kosciola. a ja plakalam w tym snie caly czas za nim . i oczywiscie nie rozumeim tego snu ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sephira Posted November 19, 2009 Share Posted November 19, 2009 jenii, sądzę iż po prostu podświadomość uderza w Twoją obawę o to, że zachowując obecny stan relacji między wami możesz go bezpowrotnie stracić, bo w końcu inna pojawi się a horyzoncie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts