Skocz do zawartości

co to koże znaczyć?

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam wszystkich chciałabym się dowiedzieć co może oznaczać ten sen:

Jestem w swojej kuchni jest wieczór i nagle moja uwagę przyciągają krzesła są pomalowane biała farbą (w rzeczywistości też tak jest) i patrząc na nie widzę jak pod farbą tworzą się pęcherzyki powietrza po czym ona pęka a ja podchodzę i zaczynam odrywać wielkie płaty białej farby. Pamiętam jeszcze, że zastanawiałam się jak to możliwe, że drewno z którego są zrobione krzesła jest tak bardzo zniszczone pod farbą.

Napisano

Moze w rzeczywistosci cos co wydaje Ci sie ładne ,dobre i wyjątkowe jest po prostu złe..........???i moze równiez zaczynasz to dostrzegać ....bo zdzierasz w śnie farbe z krzeseł................:)

Napisano

Krzesła mogą odnosić się do relacji towarzyskich.

Nie powiedziałabym że "coś jest po prostu złe" - w krzesłach nie ma nic złego - ani też wyjątkowości im brak skoro wyglądały we śnie tak jak w rzeczywistości.

Może po prostu masz wrażenie, jakby ktoś zaprezentował Ci swoje niezbyt chlubne oblicze (choć może to dotyczyć również Ciebie).

Pozdrawiam.

Napisano

Ja bym jeszcze dodała ze skoro odrywałaś farbę - być może odkryłaś czyjes prawdziwe oblicze. W tym wypadku farba może oznaczać pozory prezentowane nieumiejetnie skoro były pęcherzyki. Możliwe że w ten sposób ktoś stara sie lepiej zaprezentować niż to jest w rzeczywistości... w skrajnym przypadku wręcz "wybielić" siebie lub własne postepowanie.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...