Skocz do zawartości

Proszę

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Proszę mi przedstawić relacje/związek karmiczny pomiędzy:

Ja 07.11.1984 r.

Ona 02.09.1984 r.

Jeśli są potrzebne imiona to proszę napisać a wyślę na priv-a.

pozdrawiam.

Napisano

nie jest to zwiazek karmiczny , partnerski zwiazek 6(ona ) z czorka(on)

Ona 6 On 4

to polaczenie artystycznej harmonii piekna , odpowiedzialnego i usluznego opiekuna rodziny, uczuciowego altruisty sklonnego do cierpienia , pesymizmu i watpiacego w siebie (6) z wytrwalym , pracowitym wykonawca , odwaznym i prawym, sklonnym do surowosci i, autorytatywnej nerwowosci i zachowawczosci . (4)

Szostka uzdolniona artystycznie , odpowiedzialny nauczyciel iopiekun domu, korzysta z intuicji , by tworzyc harmonie w zwiazku. Jest tolerancyjna.Oboje partnerzy maja problemy z komunikowaniu emocji.Szostka przez sklonnosc do umniejszania swojej wartosci i stawania w cieniu , czworka dlatego , ze skupia sie na bolesnych doswiadczeniach z przeszlosci . Szostka potrzebuje slow potwierdzajacych , ze jest niezbedna, wazna, doceniona.Czworka pracuje systematycznie, aby dac rodzinie materialne bezpieczenstwo. Wypracowuje pozycje spoleczne przez oszczednosc . Jest wytrwala i stanowcza , przywiazana do tradycji, potrzebuje slow, ze jest kochana i doceniana. Oboje partnerzy musza nauczyc sie komunikacji, mowienia o rzeczach dla nich waznych, o swoich emocjach i wspierac wzajemnie swoje poczucie wlasnej wartosci.

Napisano

Mam nadzieję, że wróci po tej awarii, bo przyda to mi się. Nasze relacje faktycznie są bardzo zagmatwane. I ta analiza daje mi trochę rady jak co dalej czynić ewentualnie.

Napisano

To, że wg numerologii nie ma tutaj powiązania karmicznego nie znaczy, że nie ma go w ogóle ... Jak nie regres, to warto by zrobić rozkład karmiczny Tarotem, który potrafi być całkiem dokładny.

Napisano

Hm... . Rozumiem. No w każdym razie relacja ja i ona jest i to chyba dosyć poważna. W zeszłym roku przybyły Aniołowie do mnie i mi mówiły, że mam ją kochać, zdobyć i ochraniać. :) Co prawda miało to związek z tym, że czarowała. Jak się jej pytałem to dowiedziałem się, że faktycznie coś robiła w tym czasie, lecz że to był przypadek. :) Choć z drugiej strony jak może być przypadkiem ich przybycie. :)