Skocz do zawartości

Proszę pomóżcie przetLumaczyć, okropny sen....

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Bardzo dziekuję z góry za pomoc, dzis nad ranem mialam najokropiejszy sen w zyciu. Sniło mi sie ze mój ojciec mnie zgwałcil ( on nie zyje od 13 miesiecy) następnie oddał mocz na mnie. NIe moge przestać płakac nad tym snem. Pózniej w nastepnym pokoju była moja córeczka i włozyła sobie w oczy lusterka i górne chaczyki plastikowe od wieszaków. NIe stracila oczu, ale to bylo tak okropne.... mieszkanie bylo straszne i do remontu,sciany zdarte. Ja zaczelam uciekać przez strome piękne i zadbane trawniki, nie spadLam tylko biegLam.

( mojego taty twarz sie zmieniala co chwile, to mlodszy byl to starszy sie robil...)

Dziekuje bardzo za pomoc

Aga

Napisano

Zapominialam dopisac ze moj tata byl naprawde dobrym czlowiekiem i najlepszym przyjacielem..... nie byl bestia.... dlatego ten sen jest tak szokujacy.

pozdrawiam

Napisano

Witam!

Nie przerażaj się, proszę, to nic takiego. Ten "sen" który miałaś, według mnie nie był snem a wejściem w sferę tzw. Astralu. W sferze astralnej jest nagromadzona energia strachu, która przyciąga do siebie różne byty o niskich wibracjach - różne stwory które lubią straszyć nas - ludzi. Prawdopodobnie żyjesz ostatnio w strachu, niepokoju, lęku, nie możesz zasnąć i wówczas wchodzisz łatwo w inną rzeczywistość, inny wymiar. Jeśli jesteś pełna niepokoju, wówczas spotykasz w sferze astralnej takie właśnie doświadczenia, obrazy. One mają Cię wystraszyć (ukazują najbliższe Ci osoby, które są krzywdzone, lub krzywdzące). Nie ufaj tym obrazom, najlepiej uśmiechnij się teraz i powiedz sobie, że przejrzałaś ich grę :) Ten sen wg mnie NIE NIESIE ZE SOBĄ ŻADNEGO ZNACZENIA.

Napisano

Jejku dziekuje ci bardzo... to mam sens teraz. NIgdy nie wiedzialam o instnieniu takich sfer. MUsze wiecej czytac:) Masz racje czas na usmiech;)

POZDRAWIAM SERDECZNIE

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...