czarna442 Napisano 14 Grudnia 2009 Napisano 14 Grudnia 2009 witam, prosze o interpretacje ja: Agnieszka 21.12.1986 on: Krzysiek 28.10.1976 pozdrawiam Cytuj
czarodziejka9 Napisano 14 Grudnia 2009 Napisano 14 Grudnia 2009 (edytowane) Nie jesteście związkiem karmicznym.Ty jestes numerologczna 3 ,on 7.Połaczenie 3 i 7 to zetkniecie sie bardzo ekspresyjnej wibracji ,,trojeczki,, ktora Ty jestes z Drogi Zycia ,z pełną rezerwy wibracja 7 czyli Twojego partnera.Sa to wibracje przeciwstawne.Dla Ciebie osoby bardzo towarzyskiej połaczenie z partnerem 7 ktora lubi samotnosc,dłuzsze trwanie takiego zwiazku bedzie wymagało wielkiej tolerancji i zrozumienia.Kombinacja 3 i 7 to nastepny przypadek ,kiedy trzeba dobrze zbadac strukture imion i nazwisk aby okreslic na ile zwiazek ma szanse na przetrwanie i rozwoj. Z mojego jednak doswiadczenia (jestem tez ,,trojeczka,, jak Ty ),a takze z obserwacji wiem ,ze ,,trojka ,, to taka osoba ktora potrafi dogadac sie z kazdym jesli jej na tym zalezy ,choc czasem musi sie poswiecic . Radziłabym jednak zrobic dokladna analize z imion i nazwisk .pozdrawiam Edytowane 14 Grudnia 2009 przez czarodziejka9 Cytuj
czarna442 Napisano 15 Grudnia 2009 Autor Napisano 15 Grudnia 2009 dziekuje slicznie:) a czy na podstawie imion i nazwisk Ty potrafilabys mi powiedziec? pozdrawiam:) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi