czarna442 Posted December 14, 2009 Share Posted December 14, 2009 witam, prosze o interpretacje ja: Agnieszka 21.12.1986 on: Krzysiek 28.10.1976 pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
czarodziejka9 Posted December 14, 2009 Share Posted December 14, 2009 (edited) Nie jesteście związkiem karmicznym.Ty jestes numerologczna 3 ,on 7.Połaczenie 3 i 7 to zetkniecie sie bardzo ekspresyjnej wibracji ,,trojeczki,, ktora Ty jestes z Drogi Zycia ,z pełną rezerwy wibracja 7 czyli Twojego partnera.Sa to wibracje przeciwstawne.Dla Ciebie osoby bardzo towarzyskiej połaczenie z partnerem 7 ktora lubi samotnosc,dłuzsze trwanie takiego zwiazku bedzie wymagało wielkiej tolerancji i zrozumienia.Kombinacja 3 i 7 to nastepny przypadek ,kiedy trzeba dobrze zbadac strukture imion i nazwisk aby okreslic na ile zwiazek ma szanse na przetrwanie i rozwoj. Z mojego jednak doswiadczenia (jestem tez ,,trojeczka,, jak Ty ),a takze z obserwacji wiem ,ze ,,trojka ,, to taka osoba ktora potrafi dogadac sie z kazdym jesli jej na tym zalezy ,choc czasem musi sie poswiecic . Radziłabym jednak zrobic dokladna analize z imion i nazwisk .pozdrawiam Edited December 14, 2009 by czarodziejka9 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
czarna442 Posted December 15, 2009 Author Share Posted December 15, 2009 dziekuje slicznie:) a czy na podstawie imion i nazwisk Ty potrafilabys mi powiedziec? pozdrawiam:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts