Metal Heart Napisano 18 Grudnia 2009 Napisano 18 Grudnia 2009 Jaki amulet wam się sprawdził? Myślę nad zakupem Gwiazdy chaosu , talizmanu anielskiego, gwiazdy arcygamy lub pierścienia atlantów... Co polecacie? Cytuj
sosnowiczanin Napisano 18 Grudnia 2009 Napisano 18 Grudnia 2009 podwójne dorje. dla tych, którzy chcą się zmienić. Cytuj
-PIOTR- Napisano 18 Grudnia 2009 Napisano 18 Grudnia 2009 Kazdy talizman ma jakies zadanie i od tego co chcesz osiagnac zalezy wybor Cytuj
JanJensen Napisano 18 Grudnia 2009 Napisano 18 Grudnia 2009 Właśnie, zależy co chcesz osiągnąć. Jakiś czas nosiłem pierścień i polecam. Talizman anielski też ok. Reszty nie używałem. Cytuj
Metal Heart Napisano 19 Grudnia 2009 Autor Napisano 19 Grudnia 2009 Wiecie , gdzie można kupić takie amulety? Allegro raczej sporo tego nie ma:/ Cytuj
Regis_ Napisano 19 Grudnia 2009 Napisano 19 Grudnia 2009 Wiecie , gdzie można kupić takie amulety?Allegro raczej sporo tego nie ma:/ Zrób sobie taki jaki chcesz. Zakładam że w ogóle wiesz czego szukasz.... Cytuj
Metal Heart Napisano 19 Grudnia 2009 Autor Napisano 19 Grudnia 2009 Myślę ciągle nad gwiazdą arcygamy i talizmanem anielski... Ale ich raczej sam nie zrobię... Cytuj
Regis_ Napisano 19 Grudnia 2009 Napisano 19 Grudnia 2009 Myślę ciągle nad gwiazdą arcygamy i talizmanem anielski...Ale ich raczej sam nie zrobię... Dlaczego nie? Cytuj
JanJensen Napisano 20 Grudnia 2009 Napisano 20 Grudnia 2009 Metal Heart w jakim mieście mieszkasz? jak szukasz talizmanu, to wpisz sobie jego nazwę w google grafika i od razu znajdziesz strony sklepów, które maja w ofercie. W warszawie to np Fraida i Stragan Ezoteryczny, oba mają witryny internetowe. A co o tego zrobienia samemu to tez nie problem, można namalować, zrobić z drutu albo w drewnie, nawet w glinie(będzie słabe ale zadziała..no i materiał nietrwały) . A tak w ogóle to allegro czy net to słabe pomysły, bo magiczne przedmioty sprawdzasz w dłoni poprzez dotyk, chyba, że robisz świadome wędrówki OBE i zbadasz sobie dany przedmiot poza ciałem. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi