Skocz do zawartości

ćwiczenie od rybkiJ-moje studia:)

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam :rotfl:

Byly moje watki, ale zniknely niestety :icon_sad: dlatego wymyslilam nowe zadanie :_kwadr:

Sprobujcie odgadnac co studiuje-oczywscie nie mowie tutaj o wskazaniu wprost nazwy kierunku, chociaz moze...:chytry_na:

I mozecie sprobowac okreslic jaka studentka jestem (tzn. pilna? a moze ktoś malo ambitny, ktory studiuje tylko dla tytulu?) oraz czy mam predyspozycje do studiowania tego kierunku (tu juz mi sie nasuwa komentarz... ale to potem :z_jezorem_na:)

Pozdrawiam i zycze Wam trafnych wrozb :przytul_na:

Jola

Napisano

pielegniarstwo lub cos pokrewnego

ewentualnie jakis odłam pedagogiki

Gość sheina
Napisano

studiujesz - rachunkowośc i finanse - obstawiam tez bankowosc :)

jaka jestes studentka? Mysle, ze całkiem pilną :)

mysle,ze roznie to z Toba jest jesli chodzi o checi.. raz wiesz,ze bys chciala studiowac to a raz,ze kompletna pomyłka.. ;)

Napisano

ewentualnie politologia lub ..architektura

ale bardziej obstawiam 1 wersje to teraz to juz takie naciagniete

Gość sheina
Napisano

lovelya aTy bierzesz karte bardziej na skojarzenia czy moze kierujesz sie ksiazkami ;)?

Napisano

1 wersja byla na skojarzenia druga juz troche oparta o teorie

roznie to bywa

Napisano

ja tez postanowiłam spróbować ;) i wychodzą mi same "rodzinne" karty :) więc może będziesz położną :) (cesarzowa - na moim obrazku kobieta w ciąży) albo moze coś z płodnością mi się nasuwa :D coś jakbyś miała innym pomagać osiągnąć szczęście rodzinne :D

Jaką studentką jesteś? wydaje mi się ze pilną ;) że musisz jednak trochę czasu poświęcić na naukę

Czy masz predyspozycje? wydaje mi się, że tak, że nieprzypadkowo wybralaś taki kierunek a nie inny, choć może czasami masz wątpliwości?

:)

Napisano

Jak dla mnie Doradztwo jakieś (zawodowe, mediacja).

Jaką jesteś studentką: 8 Mieczy Królowa Kielichów Bardzo zaangażowaną, przeżywasz to, co się dzieje na studiach, angażujesz się.

Predyspozycje: As Buław, 3 Monet Apetyt rośnie w miarę jedzenia,na początku Ci się ciut podobało a teraz coraz bardziej, wciągnęło Cię.

Napisano

hmmmm dla mnei studiujesz albo stosunki miedzynardowe albo jakiies dziennikarstwo albo cos typowo humanistycznego, co wymaga od ciebie duzego zaangazowania

Napisano

co studiujesz

papież-chyba pedagogikę,nauczycielka,przedszkolanka

jaką jestes studentką

3 kielichów-chyba bardzo twórczą,radosną która chętnie bierze udział w dyskusjach

czy masz predyspozycje do studiowania na tym kierunku

7 denarów

myslę że tak bo jestes bardzo cierpliwa i dopinasz do końca rozpoczete sprawy

:buzki:

Napisano

Witam :cmok:

Studiuje… uwaga… HISTORIE :paker::krzyk::zawstydzony: (Princesska, Dezire bylyscie blisko). Tutaj bylam ciekawa, jakie karty mogą pokazac historyka, czy raczej humaniste… chociaż mysle, ze to bardziej na wyczucie jest… (ja sama przypisałabym się do Maga-nie pytajcie dlaczego, po prostu tak mi się skojarzyl):_jezyk:

A co do tego jaka jestem studentka to kazda napisala cos o mnie… Jestem raczej „pilna” studentka, ambitnie podchodze do wszystkiego, spedzam rzeczywiście duzo czasu nad książkami-glownie dlatego, ze to uwielbiam i wciągnęła mnie historia baaaaaaaaardzo. A co do predyspozycji studiowania historii to mysle, ze przede wszystkim należy lubic to:usmiech2:

Pozdrawiam :bukiet_na: