Skocz do zawartości

Pocałunek w autobusie

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam.

Chciałbym się Was poradzić w związku z moim dzisiejszym snem. Otóż śniło mi się, że jadę autobusem (stary autobus typu Jelcz). Siedziałem na pierwszym miejscu po prawej stronie (zaraz przy drzwiach). Obok mnie siedział wysoki jegomość z plecakiem (twarzy delikwenta nie widziałem). Wiedziałem, że zaraz na przystanku wsiądzie koleżanka, poprosiłem więc człowieka siedzącego obok o ustąpienie miejsca, on wstał i poszedł na tył autobusu. Znajoma usiadła obok mnie. Siedząc nie mogłem jej przytulić (jak zazwyczaj się witamy) więc chciałem pocałować ją w policzek, a pocałowałem prosto w usta. Koniec. Jak myślicie, czy to coś znaczy?

Napisano

Moze po prostu czujesz do kolezanki cos wiecej niz zwykla sympatie ?

Napisano

Tyle, że mnie bardziej niż pocałunek interesuje miejsce zdarzenia. Dlaczego przyśnił mi się autobus? Co symbolizował człowiek siedzący obok mnie etc.? Dziękuję za uwagę :)

Napisano

A jak jest w rzeczywistosci, tez jezdzisz gdzies z ta kolezanka autobusem? Co do tego czlowieka - moze jest jakas przeszkoda, cos/ktos co stoi pomiedzy Wami? To jest pierwsze skojarzenie, ale nie wiem czy jest ono wlasciwe,zwlaszcza, ze ten czlowiek tak latwo ustapil miejsca... Jestem poczatkujaca jesli chodzi o interpretacje,a do tego dla kazdego dany symbol moze znaczyc co innego :)

Gość winteer
Napisano

eXide

W moim odczuciu autobus może oznaczać aspekt społeczny Twojego życia oraz generalnie stosunek do ludzi, a zwłaszcza znajomosci, które sa ważne dla Ciebie.. a fakt, że wyprosiłeś tego człowieka z miejsca obok Ciebie - może świadczyc o tym, jakie znajomożci traktujesz pierwszoplanowo a jakie są Ci zupełnie obojętne (dodatkowo pocałunek)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...