alusia_l Napisano 21 Grudnia 2009 Napisano 21 Grudnia 2009 W moim śnie dostałam przesyłkę, w środku było dziecko - ok. 1,5 roku. Miało na sobie tylko pampers. Byłam strasznie zaskoczona, dziecko się nie bało, nie płakało i rozumiało co do niego mówię. Na początku za wszelką cenę próbowałam znaleść matkę, ale po krótkim czasie strasznie się ze sobą zżyliśmy i byliśmy nierozłączni, między nami wytworzyła się więź jak między matką a dzieckiem. Nie wiem co o tym myśleć. Dokładnie nie pamiętam ale to nie był mój dom i podwórko. Widziałam to miejsce pierwszy raz. Czytałam wiele interpretacji w internetowych sennikach ale teraz jeszcze bardziej nie wiem co o tym myśleć. Proszę o pomoc.
Gość winteer Napisano 22 Grudnia 2009 Napisano 22 Grudnia 2009 alusia l Generalnie dziecko moze byc symbolem czegoś nowego w Twoim życiu, comoże sie pojawić, jakiegoś poczatku - moze jakies odpowiedzialne zadanie zostanie Ci powierzone a Ty jesteś postawiona przed faktem dokonanym. Ten dom i podwórko - czy pracujesz teraz?
alusia_l Napisano 24 Grudnia 2009 Autor Napisano 24 Grudnia 2009 Hmm, właściwie zaczynam swoją pierwszą pracę za trzy dni. Mam 19 lat.
Gość winteer Napisano 24 Grudnia 2009 Napisano 24 Grudnia 2009 Po mojemu właśnie o tę pracę chodzi, a to że zaopiekowałaś się dzieckiem - prawdopodobnie w podobny sposób podchodzisz do swoich obowiązków. Powodzenia
Rekomendowane odpowiedzi