dezire3 Napisano 22 Grudnia 2009 Napisano 22 Grudnia 2009 No to ja zadam wam ćwiczonko;jestem ciekawa czy i jak karty to pokazą Jakiej muzyki lubie słuchać? czy mam ulubionego wokaliste-wokalistke? odpowiem jutro rano Cytuj
Gość sheina Napisano 22 Grudnia 2009 Napisano 22 Grudnia 2009 Stawiam na szybki, ostry rock/metal diabel, ogolnei kazda z kart praktytcznie rodzinnych i cieplych byla odwrocona Cytuj
olkacool Napisano 22 Grudnia 2009 Napisano 22 Grudnia 2009 Jaka to muzyka: 10 Mieczy Umiarkowanie Niby „mocna” ale umiarkowana, Rock jakiś , Creed mi się kojarzy, Incubus, Fight No More W jaki nastrój wprowadza: 3 Buław Śmierć Odpływasz duchowo i umierasz, bardzo przeżywasz w każdym razie i uwielbiasz muzykę, pozwala Ci przenieść się w inne światy Ulubiony Wokalista:. 8 Buław Paź Mieczy To jakaś wokalistka chyba, bo na karcie dwie kobiety, szybka żywiołowa, wiele z siebie daje na senie, raczej młoda niż stara (paź) świetny głos, wibrujący, mocny Cytuj
Gość sheina Napisano 22 Grudnia 2009 Napisano 22 Grudnia 2009 w wypadku takiej muzyki top pewnei predzej Cytuj
dezire3 Napisano 23 Grudnia 2009 Autor Napisano 23 Grudnia 2009 (edytowane) Wszystko sie zgadza dziewczyny lubie mocną muzykę;linkin park red hot chili peppers,o.n.a a na myśli miałam jako wokalistke Agnieszke Chylińskom no i Anthony Kiedis:_haha: ak że brawooooooooooooooohttp://www.wkretka.pl/157909555,o-n-a-znalazlam.html Edytowane 23 Grudnia 2009 przez dezire3 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi