Skocz do zawartości

sen juz 2 raz

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

śnił mi się sen 2 raz trochę inny od 1 ale prawie taki sam

Stoję sobie w bramie na ulicy jakaś 22-23H było już ciemno

no stoję z mamą w tej bramie i podchodzi do mnie policja

albo to strasz miejska była i mówi do mnie żebym poszedł na słówko z nimi zostawiłem mamę w bramie oni coś tam do mnie gadali i potem wróciłem do mamy Policja czy to strasz miejska potem z mamo chciała pogadać poszli dalej w tą bramę ale stały w niej drzwi na środku i weszli do nich .

mnie na ulicy zaczepili jakieś ziomki nie wiem. potem po jakimś czasie poszedłem zobaczyć co z mamą. Wszedłem do tych drzwi a tam ciemno nikogo nie ma wyszedłem przez okno i patrze tam dalej inny budynek z ogrodzeniem z 2 metry wiedziałem ze matkę mi porwali wbiegłem do tego budynku i w pokoju było zapalone światło wszedłem do nie go a tam była curka porywacza ... i ja się pytam jej gdzie moja mama ona wstała z łuszka wyjrzałem przez okno i mówi widzisz ten daleki punkt tam jest twoja mama ja miałem pistolet nie wiem skąd i strzeliłem jej w głowę i przeskoczyłem przez te okno i zacząłem biec było zimno a ja biegłem kilka kilometrów w głąb tego śniegu. śnieg nie był biały bo było ciemno i był taki jakiś brudny

biegłem biegłem i zobaczyłem ziomka jak by kibic coś takiego stał za boiskiem i chciał złapać piłkę ... zagadałem z nim po kilku sekundach piłka leciała i uderzyła w jego samochód drzwi odpadły ja wsiadłem do samochodu i pojechałem dalej szukać mamy potem znalazłem się jakoś w tym pokoju co zginęła ta dziewczynka ale to było w moim domu tylko ten sam pokój .. i wujek stał na końcu rogu okna a ja mówię ze nie żyje się patrze na tą dziewczynkę ona otwarte oczy i on mówi ze nie i mówi żebym się schował a ja mówię czemu on mówi żebym się schował a w oknie chilikopter ratunkowy świeci mi w twarz a ja już nie uciekałem tylko pomachałem im i potem pokazałem im żeby zrobili kułko od innej strony domu.. a oni polecieli i ja wychodziłem z pokoju. i się obudziłem ..

Co to może znaczyć

w poprzednim śnie zostawiłem ta mało i nie wruciłem już do niej

ani nie wiedziałem za kim gonie /;/

Proszę pomóżcie

Napisano

A nie jesteś przypadkiem w wieku tzw. dojrzewania?

Jest to czas przejściowy, kiedy rozwijasz skrzydła odpowiedzialności za siebie, samodzielności. Uciekasz spod matczynego klosza (porwanie mamy) i ta swoboda jest czymś nowym, w czym niekoniecznie potrafisz się już odnaleźć, nie czujesz się pewnie (chaos we śnie, impulsywne nieprzemyślane działania jak np. zabicie córki porywacza). Teraz ty podejmujesz za decyzje, ale i ponosisz za nie odpowiedzialność, konsekwencje. Inni Cię już nie wyręczą, co najwyżej mogą wesprzeć (jak wujek, który mówi, żebyś się schował).

Napisano

ty no jest w tym coś mam 16 lat

i może muszę jakoś sobie poradzić w życiu ale nie chce już żeby mi ten sen się śnił więcej.

Dzięki .!!!

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...