IceQueen Napisano 25 Grudnia 2009 Napisano 25 Grudnia 2009 kto do mnie pisał składajac zyczenia? Cytuj
_Domi_ Napisano 25 Grudnia 2009 Napisano 25 Grudnia 2009 Mam nadzieje że Ty znasz odpowiedz , bo ja mam istną zagadkę . Cytuj
dezire3 Napisano 25 Grudnia 2009 Napisano 25 Grudnia 2009 6 denarów-cesarz-9 buław mężczyzna z którym laczyła cię jakaś wiez,zalezność,....chyba starszy...jakby trochę w ukryciu to pisał...jakby troche bał sie twojej reakcji...może jest żonaty albo jest w zwiazku,, Cytuj
olkacool Napisano 25 Grudnia 2009 Napisano 25 Grudnia 2009 Paź Kielichów Sprawiedliwość Król Kielichów Dużo kielichów, ktoś związany uczuciowo z Tobą, może młodszy (paź) ale dojrzały (król), raczej mężczyzna, może ktoś z daleka, albo zaopatrzony w pojazd (Król Kielichów sobie jedzie na koniu)?? Kolega co Cię podwozi do pracy Cytuj
IceQueen Napisano 25 Grudnia 2009 Autor Napisano 25 Grudnia 2009 juz wiem kto to:) młodszy kolega z ktorym łaczyła nas wiez chyba uczuciowa:) Cytuj
IceQueen Napisano 25 Grudnia 2009 Autor Napisano 25 Grudnia 2009 tak no i pracuje za kierownica w sumie:) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi