Skocz do zawartości

ludzkie demony

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Interesują mnie ludzkie demony, takie które nawiadzają ludzi lub mogą kogoś opętać. Chciałabym wiedzieć jak się nazywają, co powodują i jak można się ich pozbyć. Czy ktoś może odpowiedzieć na to pytanie ?To dla mnie bardzo ważne.

Gość Iwanov
Napisano

Prawie każdy demon,może opętać,nawiedzać większość a ich liczba to legion,znaczy dużo:D.Pozbywać można na wiele sposobów,od siły woli po egzorcyzmy,albo modlitwy co poniekąd pokrywa się z egzorcyzmami,można doliczyć też demony inkarnowane w ludzkich ciałach o ile ktoś wierzy w takie bajki:].Objawów opętania jest wiele,na odpowiedni temat wystarczy zerknąć.

• 4 tygodnie później...
Napisano

Mam pytanie. Mój znajomy ostatnio czuje się okropnie. Wiem, że to depresja i jakaś fobia lękowa, ale domyśliłam się, że wszystko spowodowane jest negatywną energią. Był u bioenergoterapeuty, ponoć ma wszystkie czakry poblokowane, człowiek który się nim zajmował ma podejżenia, że w chłodni, gdzie pracował, jakiś byt się do niego przyczepił. Ale, czy to możliwe, by dusza zwierzaka zaatakowała człowieka?

Napisano

A czy to możliwe żeby zwierzak z krwi i kości zaatakował człowieka? Poblokowanie czakr może też wynikać z przyczyn duchowo-zdrowotnych.