Corny20 Posted December 27, 2009 Share Posted December 27, 2009 Jako że od dość dawna piszę wiersze chciałam się nimi z wami podzielić xD [wybieram piekło] Mam nefilimy w pasmach włosów. Bezcieleśnie czuwają nad myślami pradawnych wcieleń i z głowy mojej wyrywają życie. Z ciebie wybieram wieczność, z ciebie piję śmierć, mój kochany. W tobie widzę smocze głowy i legion - demony dawno zgubiły drogę w twoje progi. Mój kochany - mam upadłych w końcach palców. Prawdą wypalają znaki w oczach, smutkiem żłobią ścieżki w ciele. A ja w ciebie zatapiam dłonie i widzę przepaść, z ciebie chłonę piekło. I dalej stąpam po gorących ustach Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
asia_929 Posted December 28, 2009 Share Posted December 28, 2009 swietne !!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corny20 Posted January 1, 2010 Author Share Posted January 1, 2010 Dziękuję serdecznie, mam nadzieję, że znalazłaś w nim coś dla siebie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts