Gość Asmic Napisano 28 Grudnia 2009 Napisano 28 Grudnia 2009 Snu dokladnie nie pamietam oto co zapamietalem: śniło mi sie ze jestem w jakims bardzo ciemnym pomieszczeniu lekko podświetlanym pochodniami, byłem w domu wampirów chyba xD pamietam, że próbowali napić się mojej krwi ja się nie dalem i uciekałem. Za wszelką cene nie chciałem żeby napiły sie mojej krwi dlatego wolalem rzucić się z okna na ziemie i zakonczyc swoj zywot. Kiedy stanąłem w oknie obudziłem się byla równo co do sekundy 6:00 rano. Chcialbym też dodać, że ostatnio śnią mi się bardzo często jakieś sklepy odzieżowe czy to centra handlowe i szkoła w szczególności sala gimnastyczna. Z góry dziekuje.
TransHuman Napisano 28 Grudnia 2009 Napisano 28 Grudnia 2009 Czy na jawie też honor i godność są dla Ciebie ważniejsze od zachowania życia? Mam nadzieję, że nie! PS. Oczywiście , a to był tylko sen! Ciekawe, że niemal codziennie ktoś tu takie sny opisuje.
Gość Asmic Napisano 28 Grudnia 2009 Napisano 28 Grudnia 2009 Co najlepsze ja już dawno, żadnego filmu o wampirach nie oglądałem a mi się takie rzeczy śnią
Rekomendowane odpowiedzi