Skocz do zawartości

Prosba o interpretacje snu.

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam. Mam prosbe jesli ktos byłby w stanie wytlumaczyc mi moj sen bede wdzieczna.

Nie dawno zmarł moj wujek(smiercia tragiczna), bylamz nim bardzo zwiazna traktowalam go jak brata. Od chwili pogrzebu sni mi sie,dosc czesto. W swoim snie jestesmy u mnie w pokoju,sadze ze jest wieczor,jest radosny,rozmawiamy o wypadku,jego smierci na niektore pytania odpowiada a na inne milczy. Mowi ze jest mu dobrze. Lecz dzis w snie byl inny barzdiej smutny,troche nie obecny gdy zapytałam dlaczego powiedział ze boli, jest zle. Wystraszylam sie. Zapytałam czemu przychodzi do mnie a nie do zony odp. nie wyraznie ze sie ona boi... Poczulam sie dziwnie. Obudziłam sie. W snach gdy widze go czuje sie spokojnie i jakas radosna jestem ze moge go zobaczyc i porozmawiac. Prosze o pomoc z gory dziekuje.

Napisano

moja babcia twierdzila, ze zawsze gdy ma sie stac cos niedobrego to w snie przychodzi do niej jej matka ktora zmarla gdy byla ona jeszcze mala dziewczynka i mowi jej o tym

niestety nie wiem co mogl oznaczas Twoj sen, lepiej poczekajmy na kogos bardziej zaawansowanego

Gość Dharma
Napisano

może pomódl się Wyślij intencje do Boga (jeśli jesteś wierząca) o światło spokój miłość i spełnienie dla Twojego wujka :) To musi być bardo szczera intencja :)

możliwe ze tylko Ty jesteś na tyle "otwarta" na te sprawy dlatego sie do Ciebie zwraca :)

pozdrawiam cieplutko :))

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...