Dertax Napisano 29 Grudnia 2009 Napisano 29 Grudnia 2009 Witam mam problem z interpretacją snu mianowicie chodzi o to że śni mi sie że dziewczyna z klasy (która mi siębardzo podoba) całuje się z nauczycielem od wychowania fizycznego w szatni na ławce. nie wiem o co chodzi. Prosze o pomoc.
Corny20 Napisano 29 Grudnia 2009 Napisano 29 Grudnia 2009 Nie wiem, kiedyś próbowałam interpretować sny, więc nie bierz mojej na poważnie, tylko trochę z przymrużeniem oka. Ale jeśli śni ci się dziewczyna, która całuje się z innym może to oznaczać twój lęk. Może boisz się, że nie uda wam się, że ona potrzebuje bardziej doświadczonego mężczyzny, który będzie potrafił ją nakierować? Nauczyciel w sennikach oznacza korzyść i radość. Więc z drugiej strony może to oznaczać pomyślność z ową dziewczyną. Pozdrawiam
Sephira Napisano 29 Grudnia 2009 Napisano 29 Grudnia 2009 Witam , skłaniałabym się ku tej interpretacji: Ale jeśli śni ci się dziewczyna, która całuje się z innym może to oznaczać twój lęk. Może boisz się, że nie uda wam się, że ona potrzebuje bardziej doświadczonego mężczyzny, który będzie potrafił ją nakierować? Może sen wynika z braku pewności siebie, że ona woli dojrzalszych chłopców. Nauczyciel w sennikach oznacza korzyść i radość Dlatego sennikom mówimy nie!
Rekomendowane odpowiedzi