Skocz do zawartości

stary zamek,duchy,przyjaciolka

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

prosze o interpretacje snu.

snilo mi sie ze ja i moja przyjaciolka jestesmy w jakims starym zamku ,wialo tam chlodem byla jakas uczta, stoly kamienne duzo ludzi ale byli ubrani jak w naszych czasach.my we dwie siedzialysmy na samym koncu.jakas kobieta wskazala nas palcem i jeszcze kilka osob i kazala nam isc na gore po schodach sprzatac , bylo ciemno inni poszli sprzatac a my we dwie siadlysmy w kocie schodow i gadalysmy, nagle zobaczylysmy lecace w nasza str. duchy jeden zlapal mnie i uniusl w gore lecielismy tak kilka metrow upuscil mnie i kazal sprzatac komnaty , caly czas panowal polmrok. nagle znalazlam sie na schodach razem z przyjaciolka i zaczelysmy szukac wyjscia , szlysmy po schodach ,kretych w dol i w dol az zobaczylysmy wielkie wrota ,wrota sie otwozyly i jacys ludzie wyszli, zaczelysmy biec zeby zdazyc tez wyjsc, ale tuz przed nami jakis mezczyzna zamknal drzwi, myslalysmy ze nie wyjdziemy nigdy , az tu nagle ten mezczyzna zaczal zanikac, robil sie przezroczysty ,wrota sie otwozyly i wyszlysmy,,,,,znalazlysmy sie w domu przyjaciolki,,,,co to moze znaczyc????

z gory dziekuje za interpretacje mojego snu

Napisano

Oj, trochę to trudne jak dla mnie, ale się postaram, ok? :)

Zamek oznacza coś starego, na dodatek w nim straszy. Wydaję mi się, że właśnie rozgrywa się w twoim życiu jakaś sprawa z przeszłości. Masz jednak obok siebie przyjaciółkę, która cię wspiera. Mimo że nie możecie na początku wyjść z tego zamku, to na końcu wam się to udaję. Wydaję mi się, że ta sprawa przeszłości zostanie jednak rozwiązana pomyślnie.

Pozdrawiam

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...