madzialena30 Posted December 29, 2009 Share Posted December 29, 2009 dlaczego cały czas mam sny z chlopakiem z którym nie jestem?znam go i podoba mi sie ale obecnie jestem juz w innym zwiazku... śnią mi się sytuacje ze gdzieś wyjeżdżam z tym chłopakiem, spotykam sie z nim. co to moze oznaczac? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sephira Posted December 29, 2009 Share Posted December 29, 2009 madzialena30, mam nadzieję, że to pytanie w ankiecie to tylko dla żartu i nie zamierzasz się sugerować odpowiedziami na pytanie na podstawie snu i do tego osobom, które o Twojej sytuacji nie mają zielonego pojęcia. Przede wszystkim odpowiedz sobie co do niego czujesz, jeśli Ci się podoba, jeśli czujesz do niego coś więcej, to nic nadzwyczajnego nie ma w tym, że on Ci się śni, po prostu jest to efekt myślenia o nim. A co zrobisz i jak postąpisz to już tylko Twoja decyzja. Sny nie są wykładnią przyszłości, a teraźniejszości, nie pokazują (zwykle) tego co będzie a to, co dzieje się obecnie - w Twoim wnętrzu. Pozdrawiam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
madzialena30 Posted December 29, 2009 Author Share Posted December 29, 2009 dziękuję za wypowiedz....ale sama nie wiem co mam z tą sytuacją zrobić cos czuje do niego ale nie wiem czy jest to warte zeby konczyc trwajacy zwiazek teraz? tym bardziej ze ten chłopak ktory tak czesto mi sie sni i mysle o nim nie ma najlepszego zdania o mnie. pokłóciliśmy sie przez mojego obecnego partnera! a ja natomiast jestem w nim ciagle zaduzona:( Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts