Skocz do zawartości

Dziwna prośba ukochanej osoby.

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Ostatnio śnił mi się chłopak w którym jestem zakochana od ponad roku,długo z nim jednak nie gadałam.

Śniło mi się że napisał do mnie na gadu-gadu życząc mi wesołych świąt,i powiedził,że chciałby żeby między nami było tak jak kiedyś za "starych" dobrych czasów.Ja nie byłam co do tego pewna i zastanawiałam się nad tym wszystkim.Po dłuższej chwili napisałam mu,że również chce aby było tak jak dawniej,lecz on długo mi nie odpisywał.Nie wiem co to może oznaczaćwięc wychodzę z prośbą o interpretacje tego snu.

Napisano

Ciekawi mnie czy nie jestecie "karmicznie spokrewnienie".. i czy za jakiś czas się może nie spotkacie faktycznie.. dusze to wyczówają o wiele wcześniej niż się stanie faktycznie.. powodzenia, cierpliwości i spokoju :)

• Lubię to! 1
Napisano

No ale podstawowe pytanie to: czy dawniej między wami było coś w rzeczywistości?

Napisano

Taak byliśmy,iskrzyło między nami,spotykaliśmy się,a tu nagle kontakt się urwał,przestał się odzywać.

Napisano

A czy nie jest tak, że Ty wciąż o tym myślisz, tego chcesz?

• Lubię to! 1
Napisano

Drogi Tulipanie,od rzeczywście ostatnio się do mnie ponownie odezwał z pytaniem "co u mnie" rozmawialiśmy dłuższą chwile.Ale nie wiem dlaczego śniło mi się że mnie przepraszał,i probił by było jak kiedyś.Ciekawe co to może oznaczać z jego strony - ciekawe czy mnie jeszcze "pamięta" i czy czasem o mnie myśli jak kiedyś...

Napisano

A więc co ten sen może mniej więcej oznacząć?

Napisano

kiciu1222, nie zapominaj, że sen jest wytworem Twojej podświadomości i na podstawie własnego nie wywnioskujesz co on do Ciebie czuje. To jest jedynie projekcja Twoich wewnętrznych pragnień.

Napisano

Ahh,rozumiem,bardzo dziękuje.Cieszę się bo on rzeczywiście napisał może nie zupełnie z "przeprosinami" lecz pytał jak się czuje co u mnie.Więc po częśći się sprawidziło.Bedę dążyła do tego by było lepiej,lepiej,leeepiej.

Baardzo dziękuje.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...