Krystian00 Posted December 29, 2009 Share Posted December 29, 2009 Witam od niedawna zainteresowalem sie moca ziol... moze to smieszne, ale powodem mojego zainteresowania byl serial "Ranczo", w ktorym jedna z postaci byla stara "Babka", ona wlasnie zajmowala sie zbieraniem, suszeniem ziol i wykorzystywale te ziola w roznych celach. Nawet miala specjalna nalewke, ktora wywolywala koszmary.... Oczywiscie nie chce nikogo nastraszyc ze sowjego otoczenia heh ale chetnie zakupilbym ksiazke ktore jasno opisuje podstawy zielarstwa, moglby tez ktos podac tytuly ksiazek zaawansowanych ;] podobnoistnieja ziola ktore moga uzdrawiac, leczyc, chronic a nawet zabic... Serdecznie dziekuje za pomoc Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest anatemka Posted December 30, 2009 Share Posted December 30, 2009 Zioła - anatemka - Chomikuj.pl tu jest kilka sensownych książek. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ciastko08 Posted December 30, 2009 Share Posted December 30, 2009 A czy ktos wie moze gdzie dostane ksiazke "gdy krol pokochal dame"? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest anatemka Posted December 30, 2009 Share Posted December 30, 2009 na allegro szukaj, kiedys widziałam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ciastko08 Posted December 30, 2009 Share Posted December 30, 2009 Szukalam juz i na allegro i na e-bay'u i na alegratce. Nigdzie nie moge jej znalezc :/ To jest ksiazka Zuzanny Sliwy, a jedyna jaka znalazlam to "wrozby" , ale niestety nie bardzo mnie zadowala ta ksiazka. No nic poszukam dalej:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts