Skocz do zawartości

Proszę o interpretację

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Śnił mi się zjazd klasowy, który odbywał się w starym zabytkowym pałacu. Na tym terenie znajdował się również piękny park. Spacerowaliśmy po nim robiliśmy zdjęcia. Zjazd obejmował również nocleg oraz inne atrakcje. Już przy wymeldowywaniu się z okazało się, że wypadł dla Mnie los. Wygrałam jakąś większą sumę pieniędzy. Jednakże tylko los widziałam.Wiedziałam również ile pieniędzy wygrałam. Ale nie widziałam pieniędzy w tym śnie. Bardzo proszę o interpretację.

Napisano

Na twojej drodze staną nieszczęście ,które mogą miec korzenie w przeszłości....ale dzięki nim będziesz niem nowych przyjaciół ,którzy ci pomogą je zwalczyc

Napisano

soniaa, ja to widzę jednak trochę inaczej niż Rejkun:

Aby zyskać, odnieść korzyści niezbędnym może okazać się sięgnięcie do wcześniejszych doświadczeń (zjazd szkolny, robienie zdjęć jako utrwalanie wspomnień).

Napisano
soniaa, ja to widzę jednak trochę inaczej niż Rejkun:

Aby zyskać, odnieść korzyści niezbędnym może okazać się sięgnięcie do wcześniejszych doświadczeń (zjazd szkolny, robienie zdjęć jako utrwalanie wspomnień).

Bardzo dziękuję za interpretacje. Zapomniałam wspomnieć.Bardzo dobrze znam ten park i ten pałac. Znajdowały się nieopodal naszej szkoły. W jednej z sal pałacu pisaliśmy maturę ( ze względu na to , że nasza szkoła była mała a rozgardiasz w niej wielki). Tam odbywał się również Nasz Bal Studniówkowy.:usmiech:

Gość winteer
Napisano

soniaa

No właśnie, zapomniałaś dopisać, a przecież takie szczegóły sa bardzo istotne.

Dodatkowo mozna powiedzieć, że egzaminy mogą sie odnosić ne tyle do lekcji z życia, co i sprawdzaniem siebie i własnych umiejetnosci przystosowawczych... niby znasz siebie (park), zbierasz doświadczenia (zdjęcia).. ale nadal siebie sprawdzasz w różnych (nie tylko w analogicznych) sytuacjach.

Co do tego losu - myślę że to czego się nauczyłaś i wnioski jakie wyciągnęłaś z wcześniejszych wydarzeń są dla Ciebie bardzo cenne (pieniądze jako cos wartościowego - przyczym nie musi chodzic o korzyści materialne jako takie, ale korzysci które moga zaprocentować w przyszłości, z pożytkiem dla Ciebie)

• 3 tygodnie później...
Napisano

Bardzo dziękuję za interpretację :) Pozdrawiam serdecznie

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...