annaxa Napisano 31 Grudnia 2009 Napisano 31 Grudnia 2009 Witam wszystkich serdecznie:) Rzadko pamietam swoje sny ale dzisiejszy szczególnie zapadł mi w pamięci dlatego znalazłam to forum i prosze o wyjaśnienie Śnił mi się poród ( mój) ale rodziłam książki . Było jakoś tak dziwnie że tych książek miałam w brzuchu siedem, pomagałam je przesunąć do dołu i tam ktoś (nie wiem kto to był)odbierał poród. To był jakis korytarz, coś ogólnie dostępnego . Bardzo bolało . Może ktoś umie mi wytłumaczyć znaczenie takiego snu ? Pozdrawiam annaxa:usmiech2_na: Cytuj
Sephira Napisano 1 Stycznia 2010 Napisano 1 Stycznia 2010 annax, coś się rodzi w bólach, może coś dotyczącego wiedzy (książki)... Cytuj
Gość winteer Napisano 1 Stycznia 2010 Napisano 1 Stycznia 2010 Ja bym doprecyzowała, że to może mieć związek z z czymś na czym mozesz sie znać lub dopiero będziesz sie znać i to, że to może być również korzystne dla innych.. jakbyś była autorem czegoś na czym mogą sie opierac inni Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi