Skocz do zawartości

Łóżko, telefon, piżama (dziwne sny! proszę o intrerpretacje!)

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Od Wigilii śni - codziennie - śni mi się chłopak, który mi się podoba.

Zawsze w innych okolicznościach.

Najpierw widziałam go z dosyć daleka, potem bliżej, potem siedział niedaleko itd.

Tak jakby we śnie przybliża się do mnie coraz bardziej.

Dzisiaj śniło mi się, że był w moim domu (chyba go zaprosiłam).

Byłam ubrana w piżamę i szlafrok, wydaje mi się, że to było po Nowym roku (chodzi o czas). Siedzieliśmy na łóżku, było wydaje pościelone, ładne, my byliśmy z telefonami w rękach.

Mój się zawiesił na jego zdjęciu.

Zaczęłam nim trzaskać o łózko, w końcu się odwiesił.

Ten chłopak chciał mnie przytulić (wydaje mi się, że byliśmy już parą).

Moja mama coś mówiła, z jakimiś osobami rozmawiała, tego chłopaka coś zaczepiła...

Zrobiło mi się trochę głupio. Mówiła o nim 'on', chociaż powtarzałam jej jego imię.

Rozmawiałam z nim nadal. W pewnym momencie powiedział, że za niedługo musi wychodzić. Dokładnie miał wyjśc o 18:20, autobus miał o 18:42.

Bardzo chciał mnie przytulić, ja jednak obawiałam się, że do pokoju wejdzie moja matka i że to zobaczy, mimo, że także chciałam go przytulić.

Wyszedł nieco smutny, wydaje mi się, że właśnie przez to.

Co ten sen oznacza?

I czy to ma jakieś znaczenie, że we śnie jestem coraz bliżej tego chłopaka(właściwie to tak jakby on do mnie się przybliża)?