benia2484 Napisano 2 Stycznia 2010 Napisano 2 Stycznia 2010 bardzo czesto sni mi sie moja szkola,mimo tego ze skonczylam ja jakies 5 lat temu...czasami sni mi sie tez szkola podstawowa,nie widze znajomych lecz chodzi o to,ze znowu zasypiam na pierwsze lekcje i kiedy sie budze w tym snie mysle sobie ze jednak nie ide do szkoly bo i tak juz teraz nie ma sensu;)mam duzo opuszczonych godzin i musze poprawic jedynki bo nie przejde do kolejnej klasy,chyba nawet je poprawiam ale tego czy mi sie uda zdac nie wiem .... czy moj sen moze oznaczac problemy w pracy? dziekuje za interpretacje pozdrawiam i Szczesliwego Nowego Cytuj
Gość winteer Napisano 2 Stycznia 2010 Napisano 2 Stycznia 2010 benia2484 Myślę że sen może Cie ostrzegac przed zaniedbywaniem obowiązków, przed niedopilnowaniem czegoś ważnego.. w końcu przed przeoczeniem okazji (budzisz się). Możlowe, że pomimo tego, ze pracujesz - powinnaś postarac sie przeanalizpwa swoją sytuacje, może poprostu trzeba będzie poprawić coś, co dotyczy właśnie pracy lub jej wyników. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi