Skocz do zawartości

Prosze o interpretację związku

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Bardzo proszę o wskazówkę na temat mojego związku, Ja Edyta 14.07.1988 mój partner Paweł 12.07.1980.

Napisano

Ty: 2

On: 1

Związek „jedynki" z „dwójką" ma szansę w pełni usatysfakcjonować was oboje. „Jedynka" ma ambicje i nowatorskie pomysły, „dwójka" pomoże je zrealizować. „Jedynka" ma inicjatywę, „dwójka" ma intuicję, która okaże się bezcenna. Jeśli „jedynka" jest kobietą, związek z mężczyzną spod „dwójki" może oznaczać pewne odwrócenie tradycyjnych ról — prawdopodobnie kobieta będzie głową rodziny lub przełożonym w pracy. Niech jednak uważa, aby nie przyjąć zbyt dosłownie swej przywódczej pozycji — księżycowe „dwójki" są wbrew pozorom bardzo wrażliwe na punkcie swojej wolności, na swój sposób ambitne i samowystarczalne. Nagle może się okazać, że „jedynka" króluje bez królestwa.

Między Wami nie ma relacji karmicznej.

Napisano

dodatkowo tu nalezy zaznaczyc ze zwiazek moze sie łądnie pokazyważć ale z jego formalizacja nalezy sie wstrzymac i to dosc długo ... tzn oboje powinny mieć ukończone 28 lat.... pozatym widac ze Edyta nie bardzo trawi kontrole jakiekolwiek wiec taki lużny zwiazek razem ale nieformalie byłby na dzień dzisiejszy jeszcze dla niej wskazany