Skocz do zawartości

sen

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam. Miałam dziwny sen . . . dlatego chcialabym prosic o interpretacje :)

Otóż...

Śniło mi sie że byłam z moim chłopakiem ( którego kocham nad życie ) w jakims markecie.Szukałem wody do picia , ale nie moglam znalezc.Wiec rozdzielilismy aby znalezc tą wode.Znalazlam stoisko z napojami jednak staly tam tylko oranżady i nie było wody.Wiec otworzyłam dwie oranżady naraz i wypiłam z każdej po troche.W tym momencie ukazał sie ojciec od mojego bylego chłopaka. Stanął przedemną i krzyknął : Marcin chodz tu. ( bo tak na imie mial moj byly ).I przyszedł . . . Stał przedemna i sie na mnie patrzył.A tuż za nim przyszli jego koledzy.Butelki wylecialy mi z rąk a oni stali na około stoiska i sie ze mnie smiali.Poczułam sie jakbym była pijana,(dosłownie tak sie czułam ) . I w tym momencie przyszedł mój teraźniejszy chłopak , pociagnal mnie za reke i zabrał mnie stamtad.I sie obudziłam...

czy to cos moze znaczyc?

skad moj byly we śnie? ( dodam ze wiem ze go tak naprawde nawet nie kochalam )

czemu tak zareagowałam na niego ze az mi butelki wyleciały ?

czemu czułam sie jak pijana?

Napisano

mrqq, jak zakończyła się twoja relacja z byłym? Wybacz pytanie, ale czy nie było zdrady?

Napisano

niestety miał miejsce taki incydent ; /

szczegółów chyba nie musze opowiadac?;/

no więc co z tym snem??

Napisano

mrqq, właśnie do tego nawiązuje Twój sen. Silnie podpowiadała mi to intuicja, ale musiałam się upewnić!

Chodzi mi mianowicie o ten fragment:

Wiec otworzyłam dwie oranżady naraz i wypiłam z każdej po troche.

Odczuwasz niedosyt, pragnienie i szukasz czegoś co Ci pomoże je zaspokoić...(dwie butelki skojaryłam z dwoma mężczyznami). To jest odniesienie do przeszłości, a ojciec byłego, on sam, koledzy i Twoje poczucie bycia pijaną świadczy o tym, że zdajesz sobie teraz sprawę z tego jak bardzo nieodpowiedzialne i fatalne w skutkach było Twoje zachowanie. Może czujesz się w jakiś sposób napiętnowana?

Czy Twój obecny chłopak wie o Twojej przeszłości?

Jego zachowanie w Twoim śnie świadczy o tym, iż chciałabyś aby Twoje przeszłość jego w ogóle nie obchodziła, nie miała wpływu na to co jest między wami.

Napisano

Wie , zaraz po calej sytuacjii mu o tym powiedzialam . . . ( wyrzuty sumienia )

" Szukam czegos co pomoze mi je zaspokoic " w sensie , ze jestem z moim terazniejszym tylko dlatego?

Raczej nie . . .

Dziwne jest to wszystko...

Ostatnio mialam inny sen , i wyszlo po nim ze z moim terazniejszym czeka mnie szczesliwa i wieczna milosc .

Wiec jak to w koncu jest?

Ale coś jest w tej twojej interpretacjii.Dzieki

Napisano
" Szukam czegos co pomoze mi je zaspokoic " w sensie , ze jestem z moim terazniejszym tylko dlatego?

Nie, to jest odniesienie do przeszłości. Dlatego dopuściłaś się zdrady.

Ostatnio mialam inny sen , i wyszlo po nim ze z moim terazniejszym czeka mnie szczesliwa i wieczna milosc .

A od kiedy to sny działają na zasadzie wróżby?!

One mogą jedynie pokazywać twoje pragnienia, obawy, lęki, oraz subiektywny stosunek do spraw aktualnych.