NiceKate7 Napisano 7 Stycznia 2010 Napisano 7 Stycznia 2010 Snilo mi sie ze na ogrudku w moim dawnym domu (gdzie kiedys mieszkalam z rodzina) bylo bardzo duzo winorosli a na nich pelno ciemnych dojrzalych winogron. a na koncu tych winorsli moj tata(na drabinie byl) i moj brat zbierali winogrona. Nazbierali maly garnuszek i potem to moj ojciec jadl. potem ja zaczelam zbierac winogrona i tez zjadlam. Co moze oznaczac ten sen? Cytuj
NiceKate7 Napisano 8 Stycznia 2010 Autor Napisano 8 Stycznia 2010 co moze oznaczac mj sen? pomoze ktos? bede mile wdzieczna Cytuj
Sephira Napisano 8 Stycznia 2010 Napisano 8 Stycznia 2010 NiceKate7, ja to widzę tak, że Twojej rodzinie po prostu jakieś sprawy zapoczątkowane w przeszłości teraz dają dorodne owoce (może jakieś zyski?) Cytuj
NiceKate7 Napisano 9 Stycznia 2010 Autor Napisano 9 Stycznia 2010 hmm, juz nie mieszkam z rodzicami i bracmi.W wakacje sie przeprowadzilam za granice do meza. ale mysle jakie to zyski moga byc... Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi