Skocz do zawartości

Sen, w którym spotykam znajomą będąc ranny

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam, chciałbym prosić o interpretację moim zdaniem dość nietypowego snu.

Miejsca nie potrafię jednoznacznie określić; "obudziłem się" leżąc na ziemi, z obrażeniami spowodowanymi postrzałem (miejsca postrzału mogą się okazać również ważne, więc były to dwie rany wlotowe na prawej ręce w częsci przedramienia, oraz jedna w lewym barku). Po zauważeniu ran pojawiła się znajoma dla mnie osoba (dokładniej była to koleżanka, z która utrzymuję bardzo dobry kontakt). Złapała mnie za rękę; Ciągle utrzymywałem się w uczuciu bezradności i strachu, nie mogłem nic zrobić, nie mogłem wydobyć z siebie słowa, pytała jak może mi pomóc.

Mam nadzieję, że ktoś zajmujący się interpretacjami pomoże wyjaśnić jego znaczenie

Pozdrawiam

Napisano

knopers, ranna prawa ręka może oznaczać jakieś problemy w związkach międzyludzkich, nie przeżyłeś ostatnio jakiegoś rozstania, zawodu na bliskiej osobie/osobach?

Napisano

Ostatnio jakoś nie, możliwe, że to dopiero ma nastąpić ?? Zastanawia mnie jednak najbardziej powiazanie tych ran z obecnością przyjaciółki...

Napisano
Ostatnio jakoś nie, możliwe, że to dopiero ma nastąpić
Już bardziej prawdopodobne, że wcale nie chodzi o to :D

No cóż, może ona po prostu jest przy Tobie i możesz na nią liczyć zawsze.