Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Ponieważ latam ze ścierką (czego nienawidzę!) to sobie pomyślałam, że głupio by było abyście się obijały kiedy ja haruję :lol:

Żeby nie było to chociaż temat o miłości, bo ja taka jędza nie do końca jestem :)

1. W jakich okolicznościach poznałam ex?

2. W jakich okolicznościach uświadomiłam sobie, ze dostałam w pupę od amora?

3. Co w nim ceniłam?

4. Co mnie doprowadzało do szewskiej pasji?

Powodzenia :))

Napisano

3 kielichów (o)

Na jakiejś imprezie, zabawie ect….

Księżyc

Gdy jego oszustwa, kłamstwa wyszły na jaw ….

3. Co w nim ceniłam?

Król Denarów

Dojrzałość, inteligencje, to, że osiągał swoje cele, że mogłaś na niego liczyć, poradzi się

Rycerz Denarów (O)

Jego pracoholizm;p, , chorobliwa pedanteria,

??????

Pozdrawiam ;)

Napisano (edytowane)

Maniu, drugie pytanie oznacza, kiedy Nami sie zorientowala ze jest zakochana ;)

Moze ja tez sie pobawie ;P

Edytowane przez Agor-ia
Napisano

1. W jakich okolicznościach poznałam ex? 8 Buław Umiarkowanie

Pędziłaś gdzieś albo on i wpadliście na siebie, albo nie przepadaliście za sobą po pierwszym spotkaniu... Może jakiś konflikt mieliście ...

10 Buław Cesarzowa

Hm, było ci ciężko z jakiegoś powodu a on pomógł, okazało się że jesteś dla niego tą jedyną (Cesarzowa)?

3. Co w nim ceniłam? Kapłan 5 Kielichów To, że miał zasady, a jednocześnie był wrażliwy i potrafił pocieszać przytulić, rozumiał wiele...

4. Co mnie doprowadzało do szewskiej pasji? Wisielec Koło Fortuny

Chował się do swojej skorupy jak pojawiały się problemy... był nieprzewidywalny albo jakiś bałaganiarz z niego..

Napisano

Dobra, karty poszly, zabieram sie za interpretacje co moze troche zajac bo obiad w miedzyczasie ;P Ale czekac na mnie z odp ! ;P

Napisano

1. w jakich okolicznosciach spotkalas:

Smierc, Rycerz Bulaw, 2 mieczy

No to poplyne... zmienilas miejsce zamieszkania i poznalas go w tym nowym miejscu ?

Moze to wyjazd na studia i spotkalas go na uczelni, na studenckim spotkaniu/imprezce...

2.w jakich okolicznosciach zorientowalas sie, ze sie zakochalas:

Krolowa Bulaw, 9 bulaw, Umiarkowanie

Hm.. coz, mysle, ze pociag mogl byc tutaj szybciej niz samo zakochanie... Zabiegal o Ciebie. Umiarkowanie... moze zatesknilas za nim, gdy stracilas go z oczu...Albo zazdrosc Cie strzelila w pupe ;P Jesli zalozenie z wyprowadzka jest wlasciwe, to moze wrocilas do domu i wtedy Cie uderzyl jego brak.

3.Co cenilas w swoim bylym:

As mieczy, 6 mieczy, Dwojka Bulaw

Byl rozsadnym mezczyzna, inteligentnym, ambitnym. Laczyl studia z praca, moze studiowal dwa kierunki? Hmm wydaje mi sie, ze bardzo lubil Twoje cialo, podbudowal Twoja samoocene, udany seks? ;P

4.Co Cie w nim wkurzalo:

Cesarz, 10 Pucharow, 3 mieczy

Chcial dominowac, moze nie byl na tyle dojrzaly by stworzyc prawdziwy, powazny zwiazek. Chorobliwie zazdrosny? Egoista chyba, tylko on i jego potrzeby... Moze za malo z Toba rozmawial, za to byl pierwszy do klotni. Charakterami nie bardzo pasowaliscie do siebie...

Dobra, to ja juz chce wiedziec ze napisalam bzdury :D

Napisano

Odpowiedź o 21-22 sesese :haha:

Powiem tylko tyle, że część z napisanych przez Was rzeczy się zgadza (niektóre zaskakująco), część niestety zupełnie nie.

Napisano

Nami, sama wiesz jak to jest :P

Karty najczesciej mowia dobrze ale my nawalamy przy tlumaczeniu :D

Moze jak bede miec karty fizycznie w reku to zaczne gadac bardziej do rzeczy :D

Ty chyba zglupialas z ta godzina, Namanira ma swira... :D

Napisano
Ty chyba zglupialas z ta godzina, Namanira ma swira... :D

Powiedziała ta co dała odpo po dobie praktycznie i to jeszcze po naciskach :lol:

Wiem, wiem...ale więcej się zgadza niż nie zgadza :) Najgorzej wypadło 1. pytanie i jedynie olkacool miała trochę racji. Pierwsze spotkanie było fatalne, szczególnie on mnie odebrał zupełnie inaczej niż miało to miejsce po tym jak się poznaliśmy lepiej (na + się zmieniło), ogólnie to pierwsze spotkanie wspominane było ze śmiechem i niedowierzaniem. Kłótni jednak nie było. Więcej nie powiem, bom małpa :P

Napisano

No to kuzwa sobie poplynelam w pierwszym pytaniu lohohoo :D

Ale co tam, na bledach tez sie mozna nauczyc ;P

Malpa to malo powiedziane :PP

Po jakiej dobie ? :D chyba zle spojrzalas na godziny slonko :D

Napisano

No może karty chciały ci pokazać, że on nie był z mojej "wsi" :lol:

I może mi się pomyliły, ale jak człowiek się niecierpliwi to.... heheh

Napisano

Nami jestes wredna, wiesz o tym ;P nie dam sie i nie bede Cie prosic zebys odp szybciej ;P

Hmm no moze :P widzisz, ugryzlam to w zly sposob :P

Napisano

To już nic nie powiem poza tym, że w jednym pytaniu trafiłaś w samo sedno tak jak tylko się dało :lol:

Napisano

4 kielichów-10 denarów-na jakiejs imprezce plenerowej,z alkoholem

pustelnik-4 denarów-byłaś samotna i dusilas to w sobie...może byłaś po rozstaniu jakims troche zamknieta

3. Co w nim ceniłam?

sprawiedliwośc-8 mieczy-potrafił rozwiazywać z łatwoscia problemy

moc-śmierć-leniuchem chyba był...

Powodzenia :))

Napisano

Dobra Nami, Dezire sie dorzucila to mozesz zamiescic odp :P

chyba wiem w czym trafilam hie hie ^ ^

Napisano

A może lovely by chciała? A może czarna by chciała? He? :P

No w czym? :>

Napisano

jestem juz, jestem..hihi chociaz watpie czy dzis sie nadam ale dzieki za poczekanie za mna:mruga:

1. W jakich okolicznościach poznałam ex? 8 bulaw/3 denarow

obstawiam ze przez kogos, lub u kogos np w pracy mi sie skojarzylo albo na dyskotece:lol:

2. W jakich okolicznościach uświadomiłam sobie, ze dostałam w pupę od amora?diabel

moze byl bardzo zazdrosny?kontrolowal Cie? nie dawal swodody?

3. Co w nim ceniłam?rycerz bulaw

moze dobrze sie z nim czulas? tzn nie nudzilas sie...byl otwarty towarzysko, lubial sie bawic

4. Co mnie doprowadzało do szewskiej pasji?4 kielichy

jego chora i przesadna zazdrosc, moze pesymizm,apatia?

moze popadal czesto w smutek/przygnebienie

bardziej obstawialabym zazdrosc

nie wiem czy cos sie zgadza, ostatnio mi nie wychodza interpetacje:smutny:

Napisano

6 bulaw-9 mieczy odw-3 mieczy(odw)- 5 pucharów

Uwazam,ze ty akurat zakonczylas swój wczesniejszy zwiazek,bylas po jakis przezyciach i na samym poczatku,nie zrobiliscie na sobie dobrego wrazenia.

Na poczatku szczesliwa karta.Ty chyba powrócilas do starych miejsc,gdzie juz wczesniej bylas.

Byc moze byla to jakas impreza plenerowa,albo rodznna,albo z przyjaciólmi.

Kolejne karty.Chyba sie czegos wstydzilas,czegos co zrobilas.Jakis zamet informacyjny?

2 kielichów(odw)-As monet-As mieczy(odw)

Kurde zbilo mnie to z tropu.Ale chyba wlasnie wtedy cos sie zakonczylo,nie sadze,ze chodzi tu o zwiazek,ale chyba bardziej o prace,byc moze mialas jakies problemy,a on ci pomógl,albo razem pracowaliscie.

Bylo to jesienia,na imprezie,cos zwiazne z praca.

Król monet (odw)-5 bulaw

Chyba jego energie,przebojowosc.On mial jakas presje spoleczna i poswiecil sie pracy,nauce,wiecznie zajety,liczyl sie dla niego sukces..Byc moze byl twoim sponsorem?

Mysle,ze pojawil sie w najbardziej odpowiednim czasie,jak dzin,nie wadomo skad.Kochal rywalizajce,byl troche zadziorny,bronil ciebie i swoich racji.

4.Co Cie w nim wkurzalo:

Papiez(odw)-Cesarzowa-Rydwan

Pierwsza mysla byla niewiernosc,ale poplyne w kierunku trudniejszej opcji.Mysle,ze w pewien sposób byl zniewolony przez pewna kobiete,sluchal jej rad,moze jego matka?Ona mieszala w waszym zwiazku,byla wazniejsza od ciebie.Moze narzucal ci swoja wole?Albo jeszcze jedna mozliwosc,dostal awans i chcial wyjechac?

Wyciagnelam sporo kart,a niepotrzebnie i sie pogubilam,wiem,ze tym razme poszlo mi strasznie.:(:(:(

Napisano

6 bulaw-9 mieczy odw-3 mieczy(odw)- 5 pucharów

Uwazam,ze ty akurat zakonczylas swój wczesniejszy zwiazek,bylas po jakis przezyciach i na samym poczatku,nie zrobiliscie na sobie dobrego wrazenia.

Na poczatku szczesliwa karta.Ty chyba powrócilas do starych miejsc,gdzie juz wczesniej bylas.

Byc moze byla to jakas impreza plenerowa,albo rodznna,albo z przyjaciólmi.

Kolejne karty.Chyba sie czegos wstydzilas,czegos co zrobilas.Jakis zamet informacyjny?

2 kielichów(odw)-As monet-As mieczy(odw)

Kurde zbilo mnie to z tropu.Ale chyba wlasnie wtedy cos sie zakonczylo,nie sadze,ze chodzi tu o zwiazek,ale chyba bardziej o prace,byc moze mialas jakies problemy,a on ci pomógl,albo razem pracowaliscie.

Bylo to jesienia,na imprezie,cos zwiazne z praca.

Król monet (odw)-5 bulaw-Odw papiezyca

Chyba jego energie,przebojowosc.On mial jakas presje spoleczna i poswiecil sie pracy,nauce,wiecznie zajety,liczyl sie dla niego sukces..Byc moze byl twoim sponsorem?

Mysle,ze pojawil sie w najbardziej odpowiednim czasie,jak dzin,nie wadomo skad.Kochal rywalizajce,byl troche zadziorny,bronil ciebie i swoich racji.A ta papiezyca nie wiem sama.Jakas niesmialosc,uleglosc.

4.Co Cie w nim wkurzalo:

Papiez(odw)-Cesarzowa-Rydwan

Pierwsza mysla byla niewiernosc,ale poplyne w kierunku trudniejszej opcji.Mysle,ze w pewien sposób byl zniewolony przez pewna kobiete,sluchal jej rad,moze jego matka?Ona mieszala w waszym zwiazku,byla wazniejsza od ciebie.Moze narzucal ci swoja wole?Albo jeszcze jedna mozliwosc,dostal awans i chcial wyjechac?

Wyciagnelam sporo kart,a niepotrzebnie i sie pogubilam,bo m sie pomieszaly i juz sama nie wiem,która karta do którego pytania wiem,ze tym razem poszlo mi strasznie.:(:(:(

Napisano

to juz chyba mozna dac odp?:lol: miej serce zlituj sie nad nami:lol:

Napisano
.Byc moze byl twoim sponsorem?

Ale pojechałaś :lol:

Odpowiedź będzie za chwilę.

Napisano

Haha znacie to powiedzenie:Trzymaj sie pedzla,bo drabina leci??Ja tak wlasnie postapilam i skoro wyszedl mi jako król denarów,a niedaleko byl as monet no to co sobie mialam pomyslec??

Napisano

Haha zaraz sie okaze,jaka jest twoja interpretacja..:_jezyk_oko:

Napisano (edytowane)

Pewnie taka, ze zlapie... za lufe :lol:

Nami, no pisz piiiiiisz... :D

Edytowane przez Agor-ia
Napisano (edytowane)

Pozwolicie, że nie będę cytować co się zgadzało, bo się pogubię :) A każdy i tak może to zweryfikować :haha:

W jakich okolicznościach poznałam ex?

Poznaliśmy się przez internet, ale nie żaden portal randkowy etc. W sumie matrymonialnie miało nie być, w ogóle realnie miało nie być :lol: W końcu udało mu się mnie wyciągnąć na kawę, u mnie w mieście, więc "na swoim". Zrobiłam z siebie ogólnie idiotkę, bywa...opisywać nie będę :) Ale byliśmy tylko ja i on, zero alkoholu też (ale o tym będzie dalej też).

W jakich okolicznościach uświadomiłam sobie, ze dostałam w pupę od amora?

Agor-ia ma rację, jak "zniknął mi z oczu". Znajomość była dość luźna, dużo nas dzieliło, on się wycofał jak się zorientował, że za bardzo mu zależy, ja sobie to uświadomiłam dzięki jego wycofaniu. I trzeba było kurde wtedy na tym skończyć :lol:

Co w nim ceniłam?

Można wybierać:

- inteligentny, bardzo dobrze wykształcony przy tym nie ten z typów zadzierających nosa z tego powodu

- faktycznie był dla mnie dużym wsparciem, służył radą pośrednią (nakierowywał mnie na dojście do rozwiązania problemu)

- no cóż...seks był bomba :lol: Leczenie kompleksów też, ogromne ale to nie typek "jesteś śliczna, cała zagraniczna", można było wierzyć vel dobrze manipulował hehe

- pokonał wiele trudności, do wszystkiego doszedł ciężką pracą, imponują mi tacy mężczyźni

- ah, stare dobre maniery (lovely hie hie)

- miał bardzo podobne poczucie humoru do mojego

- nie słoneczkował, kluseczkował etc etc Nienawidzę tego.

-nie pił alkoholu w ogóle.

Co mnie doprowadzało do szewskiej pasji?

- pracoholizm

- zamykanie się w skorupie, jego problem to jego problem a dzielić się nie będzie bo to nic nie da poza tym, że się będę martwić (tak, a dzięki temu normalnie byłam cała w skowronkach :lol: ), o problemach dowiadywałam się dopiero po ich rozwiązaniu.

- jak byłam zdenerwowana i prosiłam o komplement na poprawę nastroju słyszałam "jesteś brzydka, ale mogło być gorzej" :haha:

- mamusia...

EDIT:

Haha znacie to powiedzenie:Trzymaj sie pedzla,bo drabina leci??Ja tak wlasnie postapilam i skoro wyszedl mi jako król denarów,a niedaleko byl as monet no to co sobie mialam pomyslec??

Był bardzo dobrze sytuowany i finansowo i pozycją. Ale mnie nie sponsorował :lol: Podobało mi się w tym to, że wychodził "od zera", na wszystko zapracował uczciwie.

Edytowane przez Namanira
Napisano

heh, po fakcie widze te mamusie u siebie... w tych 10ciu kielichach przeciez jak byk rodzinka :P

wiedzialam ze seks byl dobry, ha! :D

Napisano

O kurde jednak nie poszlo tak zle..Moglo byc gorzej,ale najbardziej interesowala mnie ta mamusia heheh

Napisano

Ale tak szczerze to nikt nie zgadl z pierwszym..Zadna karta nie kojarzy mi sie z internetem,ale mam pytanko,dlaczego wyszlo mi tyle przykrych kart,jako okolicznosci spotkania??Chyba bylo ci przykro,co?

Napisano (edytowane)

No wiesz Czarna, skoro Nami sie wyglupila i zle sie odebrali to pewnie bylo jej przykro ;)

Olkacool miala najlepsza karte - 8 bulaw to kontakty internetowe, smsy, komunikatory ;)

EDIT- sorrki Lovely, teraz widze ze i Tobie padlo 8 bulaw, tak wiec karty nie byly lipne ;P

Edytowane przez Agor-ia
Napisano

Tak, sądziłam że się nie odezwie po pierwszym spotkaniu a bardzo mi się spodobał, choć szczerze się tego nie spodziewałam :) Ja go też źle odebrałam na początku ale się "skorygowałam" jeszcze w trakcie spotkania.

No i oczywiście :brawa:

Napisano

Ech no, mi strasznie często 8 Buław wypada na znajomości przez internet, albo przelotne...

Napisano

Czarna, mozesz mi "powrozyc" bo moje cwiczenie nowe jest w prosbach... :P

Napisano

Ja zawsze robie dwa rozklady,ale podaje tylko jeden.Karty ogólnie wskazywaly na przeplyw informacji,w drugim rozkladzie na sam koniec pojawila mi sie 8 bulaw,ale nie zgadlam,ze byl to internet..Dobra kto sie bawi dalej w interpretacje?

Napisano

Ech, moze na nowe poczekajmy, bo nam zrzuca joble na glowe i bedzie.. :P

Napisano

Lol..nie rozumiem czmu zostalo przeniesione,chyba im wszystkim sie nudzi i nie maja co robic,to przenosza watki :)

Juz biegne do tamtego dzialu..

Napisano

Mała korekta: w sumie bardziej niż mamusia lepiej byłoby rodzina, choć mamusia rządzi :lol: