Skocz do zawartości

Była dziewczyna ma dziecko z nowym chłopakiem

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Sen zaczyna się od informacji że moja była dziewczyna ,z którą rozstałem się 3 lata temu zaliczyła wpadkę ze swoim chłopakiem i mają dziecko. W głównym wątku snu pojawiają się wszyscy moi starzy/obecni znajomi, tak jakby spotkanie klasowe po latach. Z moją była rozmawiałem tylko raz i była ona dla mnie bardzo miła i nie mówiliśmy o niczym konkretnym.Pamiętam tylko że na nią patrzałem. Więcej, a nawet większość rozmawiałem z jej chłopakiem, z którym jest o dłuższego czasu(może rok dokładnie nie wiem) gadaliśmy o różnych rzeczach, razem nawet planowaliśmy coś zrobić,(nie wiem co) ogólnie polubiłem go bardzo. Trzeba też dodać ,że był bardzo zazdrosny o swoją dziewczynę.W prawdziwym życiu nie znam chłopaka i widziałem go tylko na zdjęciu.

We śnie poza główną fabułą pływałem,nie było dróg, tylko wszystko pływało działo się na tratwach , pływających domach i w wodzie, w której zresztą czułem się bardzo dobrze i pływałem wybitnie szybko( W życiu nie przepadam za pływaniem).

Walczyłem ze złoczyńcami i w imię dobra jak bohater jakiejś książki/ gry /filmu.

Aktualnie jestem w stałym związku od przeszło 2,5 roku. Pomiędzy dziewczyną ze snu ,a obecną był też kilka innych.

Mam 21 lat.