werona Napisano 12 Stycznia 2010 Napisano 12 Stycznia 2010 (edytowane) przeklej.pl - img 3046 .jpg. Wrzucaj i ?ci?gaj filmy, muzyk?, obrazki i inne pliki z przeklej.pl TRÓJKAMI: 28 Pan+32 Księżyc+34 Ryby – mój facet będzie myślał o pieniądzach 10 Kosa+6 Chmury+26 Książka – będzie mnie wkurzała tajemnica mojej pracy 2 Koniczyna+18 Pies+23 Myszy – krótkotrwała i trochę nie pasująca mi przyjaźń 29 Pani+1 Jeździec+33 Klucz – pozytywne wieści dla mnie 7 Żmija+27 List+35 Kotwica – wiadomość od kobiety / matki / która da mi poczucie stabilizacji 25 Pierścionek+9 Bukiet+20 Park – w związku szczęście i harmonia 8 Trumna+16 Gwiazdy+14 Lis – poczuję i uwierzę, że mogę odnieść sukces w pracy 36 Krzyż+15 Niedźwiedź+12 Ptaki – denerwowanie się sprawami prawnymi 19 Wieża+11 Rózgi+31 Słońce – po długim oczekiwaniu sukces w sprawach sądowych albo prokuratorskich… 30 Lilie+17 Bocian+22 Drogi – zmiany i nowe możliwości w rodzinie 13 Dziecko+4 Dom+5 Drzewo – nostalgia za dobrym i stabilnym zdrowiem 3 Statek+24 Serce+21 Góry – jakaś podróż którą będę chciała odbyć w sprawach sercowych nie dojdzie do skutku Karty narożne – 28 Pan+23 Myszy+30 Lilie+21 Góry – konflikty na tle seksualnym i rodzinnym z moim panem 29 Pani – zorientowana głównie na przyszłość Teraźniejszość – to, co się wydarzy najważniejszego: 7 Żmija+12 Ptaki – nerwowe rozmowy i sytuacje z mamą 36 Krzyż+35 Kotwica – bardzo stabilna sytuacja w pracy To, czego się nie spodziewam – 5 Drzewo+3 Statek+24 Serce+21 Góry – że udam się w podróż mojego życia związaną z uczuciami… Okolice serca: 3 Statek+24 Serce+21 Góry – podróż związana z uczuciami Okolice Mariusza – 32 Księżyc – uczucia ze strony mojego pana Związek – 25 Pierścień+9 Bukiet+20 Park – w związku szczęście i harmonia Praca – 27 List+35 Kotwica+25 Pierścionek – oficjalna informacja że pracuję dla tej firmy Dom – 4 Dom+5 Drzewo+3 Statek+24 Serce – spokój i stabilizacja; udany rodzinny wyjazd To, co za chwilę – 28 Pan+32 Księżyc+34 Ryby+10 Kosa – szczere uczucia ze strony mojego pana oraz długi, kredyty, trudności finansowe… Domami: 1. Dom Jeźdźca - dobre kontakty społeczne, informacje – 28 Pan – dobre kontakty, dobre relacje z moim Panem 2. Dom Koniczynki - małe szczęście, prezenty, także szanse – 32 Księżyc – szczęście w uczuciach, uznanie 3. Dom Okrętu – podróż, handel zagraniczny, tęsknota,, oddalenie – 34 Ryby – kasa w tym miesiącu nie „przypłynie”, tęsknota za kasą 4. Dom Domu – stabilność, dom, rodzina – 10 Kosa – w domu trochę spięć, kłucia między domownikami… 5. Dom Drzewa długowieczność, aspekty zdrowia, trwałość – 6 Chmury – nad moim zdrowiem zawisną chmury… będę się obawiała o swoje zdrowie… 6. Dom Chmur - obawy, brak perspektyw, beznadziejność – 26 Książka – myślę, że tu może chodzić cały czas o tajemnicę, w której pracuję w obecnej firmie… Ona będzie cały czas „wisiała” nade mną… 7 Dom Żmii – mądra kobieta, komplikacje, intrygi – 2 Koniczyna – będzie dopisywało szczęście, moja mądrość przyniesie mi szczęście… 8 Dom Trumny, zakończenie, smutek, żal, ból – 18 Pies – zakończenie jakiejś znajomości albo smutek z powodu relacji z przyjacielem 9 Dom Bukietu – zaproszenia, czarująca dziewczyna, twórczość nieprofesjonalna, hobby – 23 Myszy – obawy czy skorzystać z czyjegoś zaproszenia… 10 Dom Kosy – pułapka, nagle i niespodziewanie, urodzaj, żniwa – 29 Pani – tak nie za dobrze będę się czuła w tym miesiącu… będzie mnie coś kłuło… 11 Dom Rózg – dyskusje, biesiady, rozmowy – 1 Jeździec – miłe spotkania, dobre informacje, sympatyczne rozmowy 12 Dom Ptaków – zamieszanie, nerwy, plotki, rozmowy telefoniczne – 33 Klucz – brak wpływu na zamieszanie, nerwy, plotki… 13 Dom Dziecka – dziecko, naiwność, nowy początek – 7 Żmija – moja mądrość i spryt w kontaktach z moim dzieckiem… 14 Dom Lisa – spryt, oszustwo, tajne sprawy – 27 List – myślę że dostanę jakieś nieprzyjemne listy, być może zawierające oszukańcze informacje 15 Dom Niedźwiedzia - zaufanie i pomoc, w większości przypadków mężczyzny, zazdrość – 35 Kotwica – stałość, pewność, zaufanie i pomoc faceta – może być ojczym 16 Dom Gwiazd – jawność, wygląd, a także dom magii – 25 Pierścień – związek i partnerstwo bez ciemnych sprawek i bez zdrad 17 Dom Bociana – zmiany, powrót – 9 Bukiet – szczęśliwy powrót do domu z podróży 18 Dom Psa – wierność, przyjaźń – 20 Park – spotkania z przyjaciółmi 19 Dom Wieży, uwięzienie, oddzielenie, samotność, organy władzy – 8 Trumna – uczucie samotności, uwięzienia, zamknięcia 20 Dom Parku – społeczność, uspołecznienie, spotkania – 16 Gwiazdy – miłe spotkania, dobre kontakty społeczne 21 Dom Góry – oskarżenia, przeszkody, blokady, prześladowania – 14 Lis – blokada przez tajne sprawy, przez oszustwa 22 Dom Rozstajnych Dróg – wybór, nowe możliwości, rozstanie – 36 Krzyż – wiara że przede mną nowe możliwości 23 Dom – Myszy – obawy, straty – 15 Niedźwiedź - 24 Dom Serca – miłość, małżeństwo, umowy – 12 Ptaki – nerwowe łopotanie serca… 25 Dom Pierścienia - kompromisy, związki, partnerstwo – 19 Wieża – samotność w związku… 26 Dom Księgi – tajemnica, wiedza, nauka, szkoła – 11 Rózgi – dyskusje i rozmowy o tajemnicy… być może będzie to dot. tajemnicy mojej pracy w obecnej firmie… 27 Dom Listu – kontakty, wiadomość pisana – list, email, sms – 31 Słońce – wiadomości, które przyniosą mi szczęście 28 Dom Jego – 30 Lilie – seks z moim panem 29 Dom Jej – 17 Bocian - zmiany 30 Dom Lilii – seksualność, harmonia – 22 Drogi – nowe możliwości w seksie 31 Dom Słońca – energia, duże szczęście – 13 Dziecko – chwile z Werką dadzą mi energię i szczęście 32 Dom Księżyca – uczucia, sława i uznanie (?) – 4 Dom – stabilność w uczuciach 33 Dom Klucza – karta nadziei – jak znaleźć klucz? – 5 Drzewo – znajdę Klucz do rozwiązania problemów zdrowotnych… może chodzi o wyniki badań które muszę zrobić w styczniu… one mają dać podstawę do sposobu dalszego leczenia… 34 Dom Ryb - finanse, pieniądze – 3 Statek – 32 Ryby wyszły w domu 3 Okrętu… - powiedziałabym że to dubluje problem z przypływem kasy… kasy będzie brakować bo szybciej będzie odpływać niż przypływać… 35 Dom Kotwicy – zawód, praca, zajęcie – 24 Serce – w pracę włożę całą siebie i swoje serce 36 Dom Krzyża – wiara i nadzieja, służba – 21 Góry – moja wiara i nadzieja zostaną zablokowane Edytowane 12 Stycznia 2010 przez werona Cytuj
iridos Napisano 12 Stycznia 2010 Napisano 12 Stycznia 2010 10 Kosa+6 Chmury+26 Książka – będzie mnie wkurzała tajemnica mojej pracy nie widac szans na rozwoj nauke doksztalcanie 2 Koniczyna+18 Pies+23 Myszy – krótkotrwała i trochę nie pasująca mi przyjaźń w jakiejs przyjacielskiej relacji cos jakies zgrzyty beda 29 Pani+1 Jeździec+33 Klucz – pozytywne wieści dla mnie jakies rozwiazanie czegos co ciebie dotyczy nadejdzie 25 Pierścionek+9 Bukiet+20 Park – w związku szczęście i harmonia mile spotkanko moze imprea 36 Krzyż+15 Niedźwiedź+12 Ptaki – denerwowanie się sprawami prawnymi moga byc wiesci jakies dotyczace zdrowia 30 Lilie+17 Bocian+22 Drogi – zmiany i nowe możliwości w seksie stanie na rozdrozu...nie wiem czy nie rozstanie lilie kojarza mi sie z bukietem pogrzebowym 3 Statek+24 Serce+21 Góry jakas podroz nie dojdzie do skutku Okolice Mariusza – 32 Księżyc cos moze ukrywa To, co za chwilę – 28 Pan+32 Księżyc+34 Ryby+10 Kosa chyba kasy bedzie brakowalo.... Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi