dzaassta Napisano 12 Stycznia 2010 Napisano 12 Stycznia 2010 Witam:_usmiech: Sen był w bardzo dużym pomieszczeniu np lotnisko lub galeria. Ludzie(nieznajomi), których widziałam mieli dookoła siebie coś w stylu aury, ale nie były to kolory, tylko strugi dymu. Czasami dym pojawiał się przed moją głową i znikał. Chodziłam i zastanawiałam się co to jest. Później wyszłam na zewnątrz i zobaczyłam sarnę, którą otaczał ten sam dym. Nie znalazłam znaczenia dymu, a tym bardziej dookoła osób. Bardzo proszę o interpretację. Cytuj
Gość Dharma Napisano 12 Stycznia 2010 Napisano 12 Stycznia 2010 Mi to wygląda na niepewność co do osób które pojawiły się w Twoim życiu lub osoby jednej. Ludzie owiani aurą dymu wskazują na niejasności.. jakieś nieporozumienia.. czasem nie pokłóciłaś sie kims? Nie masz wrażenia ze ktoś jest dla Ciebie niemiły lub źle Tobie zyczy. sarna to płochliwe zwierze Być może jesteś płochliwa, nieśmiała by wyjść pierwsza do ludzi..(by wyjaśnić coś)?? to odzwierciedla się w snach.. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi