werona Napisano 13 Stycznia 2010 Napisano 13 Stycznia 2010 Spytałam o uczucia pewnego pana do mojej osoby... 6 Chmury+29 Pani+25 Pierścionek=24 Serce 35 Kotwica+18 Pies 17 Bocian Powiedziałabym, że on czuje potrzebę kontaktu ze mną, poprawy kiepskich jak dotąd relacji (czyli ich braku od roku ) (6 Chmury+29 Pani), zmian między nami (17 Bocian), jakiejś formy związku (25 Pierścionek) bo kierują nim uczucia... (24 Serce) Czuje potrzebę bycia dla mnie kimś zaufanym, kimś w kim miałabym oparcie, stabilnym przyjacielem (35 Kotwica+18 Pies). oraz, czy nastąpi między nami spotkanie do końca lutego? 11 Rózgi + 24 Serce + 27 List = 26 Książka 34 Ryby+15 Niedźwiedź 13 Dziecko Hmmm, stawiałabym że się spotkamy... Mogą temu spotkaniu towarzyszyć kłopoty, niejasności w sprawach uczuciowych spowodowane jakimiś mailami, wiadomościami oraz niewyjaśnionymi przez nas sprawami... (11 Rózgi+24 Serce - kłopoty w sprawach sercowych)... Spotkanie może dot. spraw finansowych (34 Ryby) systemu informatycznego przy którym ja pracuję a on jest głównym architektem (15 Niedźwiedź). Spotkanie to spowoduje nowy początek między nami... (13 Dziecko) Cytuj
werona Napisano 11 Marca 2010 Autor Napisano 11 Marca 2010 Hmm, spotkania w lutym nie było... może w kartach wyszły moje oczekiwania... Cytuj
Alicja_Alicja Napisano 22 Marca 2010 Napisano 22 Marca 2010 nie bylo spotkania , popatrz natwoje karty ktore wylosowalas na pytanei czy w lutym sie spotkacie ... przyjzyj sie im widzisz spotkanie ? nie nie ma , karty spotkania :)11 Rózgi + 24 Serce + 27 List = 26 Książka 34 Ryby+15 Niedźwiedź 13 Dziecko zadna z tych kart nie wskazywala na spotkanie nie bylo karty jezdzca, i parku ktore mowia o sotkaniu pozdrawiam Cytuj
werona Napisano 22 Marca 2010 Autor Napisano 22 Marca 2010 nie bylo spotkania , popatrz natwoje karty ktore wylosowalas na pytanei czy w lutym sie spotkacie ... przyjzyj sie im widzisz spotkanie ? nie nie ma , karty spotkania :)11 Rózgi + 24 Serce + 27 List = 26 Książka 34 Ryby+15 Niedźwiedź 13 Dziecko zadna z tych kart nie wskazywala na spotkanie nie bylo karty jezdzca, i parku ktore mowia o sotkaniu pozdrawiam To prawda... nie było takiej karty... i nie było spotkania Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi