Skocz do zawartości

Pytania dwa ;)

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Spytałam o uczucia pewnego pana do mojej osoby...

6 Chmury+29 Pani+25 Pierścionek=24 Serce

35 Kotwica+18 Pies

17 Bocian

Powiedziałabym, że on czuje potrzebę kontaktu ze mną, poprawy kiepskich jak dotąd relacji (czyli ich braku od roku :lol_na:) (6 Chmury+29 Pani), zmian między nami (17 Bocian), jakiejś formy związku (25 Pierścionek) bo kierują nim uczucia... (24 Serce) Czuje potrzebę bycia dla mnie kimś zaufanym, kimś w kim miałabym oparcie, stabilnym przyjacielem (35 Kotwica+18 Pies).

oraz, czy nastąpi między nami spotkanie do końca lutego?

11 Rózgi + 24 Serce + 27 List = 26 Książka

34 Ryby+15 Niedźwiedź

13 Dziecko

Hmmm, stawiałabym że się spotkamy... Mogą temu spotkaniu towarzyszyć kłopoty, niejasności w sprawach uczuciowych spowodowane jakimiś mailami, wiadomościami oraz niewyjaśnionymi przez nas sprawami... (11 Rózgi+24 Serce - kłopoty w sprawach sercowych)...

Spotkanie może dot. spraw finansowych (34 Ryby) systemu informatycznego przy którym ja pracuję a on jest głównym architektem (15 Niedźwiedź). Spotkanie to spowoduje nowy początek między nami... (13 Dziecko)

• 1 miesiąc temu...
Napisano

Hmm, spotkania w lutym nie było... może w kartach wyszły moje oczekiwania... :mysli:

• 2 tygodnie później...
Napisano

nie bylo spotkania , popatrz natwoje karty ktore wylosowalas na pytanei czy w lutym sie spotkacie ... przyjzyj sie im

widzisz spotkanie ? nie nie ma , karty spotkania :)11 Rózgi + 24 Serce + 27 List = 26 Książka

34 Ryby+15 Niedźwiedź

13 Dziecko

zadna z tych kart nie wskazywala na spotkanie :) nie bylo karty jezdzca, i parku ktore mowia o sotkaniu

pozdrawiam

Napisano
nie bylo spotkania , popatrz natwoje karty ktore wylosowalas na pytanei czy w lutym sie spotkacie ... przyjzyj sie im

widzisz spotkanie ? nie nie ma , karty spotkania :)11 Rózgi + 24 Serce + 27 List = 26 Książka

34 Ryby+15 Niedźwiedź

13 Dziecko

zadna z tych kart nie wskazywala na spotkanie :) nie bylo karty jezdzca, i parku ktore mowia o sotkaniu

pozdrawiam

To prawda... nie było takiej karty... i nie było spotkania :usmiech: